Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 18:07

Εκτός έδρας νίκη του Ζαφειράκη στο Χάντμπολ στην Αλεξανδρούπολη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ακόμη μία νίκη για την ομάδα του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ αυτή τη φορά εκτός έδρας νίκησε τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης με σκορ 30 – 27.

Η κόπωση από το πολύωρο ταξίδι στις Φέρρες μιας και δεν μπορούσε να διεξαχθεί ο αγώνας στην Αλεξανδρούπολη , δυσκόλεψε τους παίχτες του Ζαφειράκη και έτσι ο αγώνας εξελίχθηκε σε ντέρμπι μιας και οι γηπεδούχοι έπαιζαν ουσιαστικά την παραμονή τους στην κατηγορία.

Το ημίχρονο βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με σκορ 16 – 14 και στην επανάληψη ο Ζαφειράκης ανέβασε ρυθμούς και έχοντας τον Τσιγαρίδα Χ σε εξαιρετική μέρα με 11 τέρματα στο 45΄ισοφάρισαν και από εκείνο το σημείο και μετά πήραν το προβάδισμα το οποίο και διατήρησαν ως το τέλος του αγώνα. Καθοριστικός παράγοντας για τη νίκη ήταν και η πού καλή παρουσία του τερματοφύλακα Δεληχρήστου Θανάση ο οποίος με σημαντικές αποκρούσεις στα τελευταία λεπτά του αγώνα δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να πλησιάσουν στο σκορ.

Από την ομάδα δεν υστέρησε κανείς με δεδομένο τα συνεχόμενα παιχνίδια τις τελευταίες εβδομάδες αλλά και της ταλαιπωρίας του ταξιδιού.

 

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ(Γιώργος Γιούπης , Πρωτογέρης Τάσος):, Βλάχος Δ 2, Πίτος Π , Θεοδωρόπουλος Γ 2, Διδασκάλου Π 1 , Τσιγαρίδας Χ 11,Παντελίδης  Τ. 5 Κορωνάς Κ 3 , Αρβανιτίδης Ν 1 ,Ρότζιος Π 2, Καραμπέλκος Αρ 3, Καραμπέλκος Αλ (τ/φ).  Κορωνάς Θ(τ/φ). Δεληχρήστος Θαν. (τ/φ). 

 

Το Σάββατο 17/3 δεν έχουμε αγωνιστική δράση λόγω διακοπής και το μεθεπόμενο Σάββατο 24/3 ώρα 18.00μ.μ η ομάδα του Ζαφειράκη θα αγωνιστεί στο ΔΑΚ ΝΑΟΥΣΑΣ με αντίπαλο τον Αρχέλαο Κατερίνης ενώ την τελευταία αγωνιστική αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Αλέξανδρο Αξιούπολης.

Η ομάδα του Ζαφειράκη ουσιαστικά θα τερματίσει στην 3η θέση και περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της στα playoffμιας και αυτή τη στιγμή Φαίακας & Πυλαία είναι ισόβαθμοι και αυτή την αγωνιστική η Πυλαία θα υποδεχτεί το Φαίακα.

Στη φάση των playoffαγωνίζονται ο 1ος με τον 4ο και ο 2ος με τον 3ο της βαθμολογίας με πλεονέκτημα έδρας για τους 1ο & 2ο .Όποια ομάδα σημειώσει 2 νίκες περνάει στον τελικό όπου και εκεί πλεονέκτημα έδρας έχει η ομάδα που τερμάτισε σε καλύτερη θέση στην κανονική περίοδο.

 

Στα ηλικιακά πρωταθλήματα η ομάδα εφήβων του Ζαφειράκη δεν θα συμμετέχει στην τελική φάση μιας και ο αγώνας μπαράζ ορίστηκε για την Κυριακή 18/3 ημέρα που οι έφηβοι της ομάδας αναχωρούν για τη σχολική πενταήμερη εκδρομή τους .

Από την πλευρά του συλλόγου κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το τμήμα ανάπτυξης της ΟΧΕ και προτού οριστεί επίσημα ο αγώνας μπαράζ ζητήθηκε αλλαγή ημερομηνίας  για τον παραπάνω λόγο πράγμα που δεν έγινε.

Εκτός αυτού έως και τη στιγμή που αναφέρουμε τα παραπάνω  επίσημο έγγραφο για το που ,πως και πότε θα διεξαχθεί η τελική φάση δεν έχει ακόμη κοινοποιηθεί έτσι ώστε οι ομάδες και οι αθλητές να κάνουν τον προγραμματισμό τους και μάλιστα σε περίοδο Πανελλαδικών εξετάσεων. Σε  siteγράφηκε για Βέροια αλλά χωρίς επίσημο έγγραφο τίποτα δεν είναι δεδομένο.


Από το Τμήμα Χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσας