Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2018 14:52

Σαρωτικός ο Ζαφειράκης στο Χάντμπολ 38-28 τον Αρίωνα, την Κυριακή εκτός με Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σαρωτικός ο Ζαφειράκης στο κατάμεστο ΔΑΚ ΝΑΟΥΣΑΣ  όπου το Σάββατο 3/3 νίκησε άνετα τον Αρίωνα  με σκορ 38 – 28 .

Μέχρι το 20΄η ομάδα του Ζαφειράκη  δυσκολεύτηκε απένατι στην αντίπαλη ομάδα και το παιχνίδι ήταν ισόπαλο. Από εκεί και πέρα αρχικά με τον πολύ καλό Τσιγαρίδα Χ & με τον εκπληκτικό Θεοδωρόπουλο Γ η ομάδα του Ζαφειράκη σκόραρε σε κάθε επίθεση και παράλληλα έπαιξε καλή άμυνα και στο τέλος του ημιχρόνου το σκορ ήταν 18 – 11.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα της Νάουσας να ανεβάζει συνεχώς ρυθμό στο παιχνίδι της με τους Θεοδωρόπουλο Γ & Τσιγαρίδα Χ σε εκπληκτική μέρα επιθετικά  με 17 & 10 γκολ αντίστοιχα είχε συνεχώς τη διαφορά στο σκορ με τον αγώνα να λήγει με σκορ 38 – 28 .

Ακόμη ένα ευχάριστο γεγονός είναι η επανεμφάνιση του Τσαγκερά Ν μετά από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού η οποία συνοδεύτηκε από τρομερή εμφάνιση στην άμυνα και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα στα επόμενα παιχνίδια και κυρίως στους αγώνες των playoff.

Ουσιαστικά με τη νίκη αυτή ο Ζαφειράκης κλείδωσε την 3η θέση και θα κυνηγήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για την 2η θέση εκμεταλλευόμενος κάποιο στραβοπάτημα  της Πυλαίας.

Την Κυριακή 11/3 ώρα 16.00 η ομάδα του Ζαφειράκη θα αγωνιστεί στις Φέρρες με αντίπαλο τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης .

 

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ(Γιώργος Γιούπης , Πρωτογέρης Τάσος):, Βλάχος Δ 1, Πίτος Π , Θεοδωρόπουλος Γ 17, Διδασκάλου Π 6 , Τσιγαρίδας Χ 10,Παντελίδης  Τ  Κορωνάς Κ , Αρβανιτίδης Ν 1 ,Ρότζιος Π 2, Τζουβάρας Κ, Τσαγκεράς Ν, Μαυροδουλάκης Σ , Καραμπέλκος Αρ 1, Καραμπέλκος Αλ (τ/φ).  Κορωνάς Θ(τ/φ).  .Μπομπουλέντρας Θ (τ/φ).