Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2018 17:05

Ισόπαλο 27-27 το ντέρμπι Ζαφειράκη – Πυλαίας στο Χάντμπολ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ισόπαλο 27 - 27 έληξε το απόγευμα του Σαββάτου το ντέρμπι μεταξύ Ζαφειράκη  - Πυλαίας. Η ομάδα του Ζαφειράκη αγωνίστηκε με πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών και ασθένειας.

Συγκεκριμένα αγωνίστηκε χωρίς τον Πίτο Πασχάλη ο οποίος κάνει αποθεραπεία , τον Πετρίδη Γ. ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς , τον Ρότζιο Π και Τζουβάρα Κ λόγω ίωσης και προστέθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα και ο τραυματισμός του 1ου σκόρερ της ομάδας Θεοδωρόπουλου Γ ο οποίος θα επανέλθει σε 10 μέρες όπως και οι Ρότζιος & Τζουβάρας.Ένα θετικό γεγονός είναι η επανεμφάνιση του τερματοφύλακα Μπουμπουλέντρα Θ ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στη συνέχεια.

Παρά τις απουσίες οι υπόλοιποι αθλητές πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και  η ομάδα του Ζαφειράκη ήταν σαχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα μπροστά στο σκορ αλλά η ατυχία και κάποιες λανθασμένες κατά την άποψη μας αποφάσεις δεν της επέτρεψαν να ξεφύγει στο σκορ και προς το τέλος του αγώνα χρειάστηκε να ισοφαρίσει στα τελευταία δευτερόλεπτα με γκολ του Αρβανιτίδη.

Από την ομάδα του Ζαφειράκη δεν υπάρχει παίχτης που να υστέρησε και είχε σε πολύ καλή ημέρα επιθετικά τους Θεοδωρόπουλο , Παντελίδη & Τσιγαρίδα με 8 , 7 & 6 τέρματα αντίστοιχα.

Τα πεντάλεπτα: 3-2, 4-3,6-5,7-6,10-9,11-11 (ΗΜΙΧΡΟΝΟ)14-15,17-17,20-18,24-24,27-27  (ΤΕΛΙΚΟ)

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ(Γιώργος Γιούπης , Πρωτογέρης Τάσος):, Βλάχος 2, Πίτος, Θεοδωρόπουλος 8, Παντελίδης 7, Τσιγαρίδας 6, Διδασκάλου , Ρότζιος, Τζουβάρας, Κορωνάς Κ. 1, Αρβανιτίδης 2, Μαυροδουλάκης 1 , Καραμπέλκος, Δεληχρήστος Θοδ. ,Καραμπέλκος Α, Κορωνάς Θ.Μπομπουλέντρας Θ,

 

Την επόμενη αγωνιστική το Σάββατο 10/2/2018 η ομάδα του Ζαφειράκη θα αγωνιζόταν στην Άρτα με αντίπαλο τον Πρωτέα αλλά ζήτησε και πήρε  αναβολή όπως δικαιούται βάσει κανονισμού λόγω της συμμετοχής αθλητών σε Εθνική Ομάδα.

Συγκεκριμένα η ομάδα μας θα έχει διπλή εκπροσώπηση στην Μεσογειάδα Εφήβων με την αντίστοιχη Εθνική ομάδα η οποία θα διεξαχθεί στο Μαρόκο μεταξύ 9 – 18 Φεβρουαρίου. Δύο πολύ καλοί και ταλαντούχοι αθλητές οι Τσιγαρίδας Χρήστος και Δεληχρήστος Θοδωρής κλήθηκαν για ακόμη μία φορά από τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Εφήβων. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και πάνω από όλα να είναι υγιείς.

Πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα στην Άρτα είναι στις 28/2/2018.

Την Τρίτη 6/2/2018 διεξήχθει στο ΔΑΚ ΝΑΟΥΣΑΣ αγώνας για το πρωτάθλημα εφήβων με αντίπαλο τον Αερωπό Έδεσσας με νικήτρια την ομάδα του Ζαφειράκη με σκορ 33 – 30.

Ουσιαστικά με τη 2η νίκη επι του Αερωπού η ομάδα του Ζαφειράκη εξασφάλησε τη συμμετοχή της μέσω μπαράζ στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων.

 ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ (Γιώργος Γιούπης , Πρωτογέρης Τάσος):, Τσιγαρίδας 10, Δεληχρήστος Θ. 12, Γαλήτης 3 ,  Καραμπέλκος Αρ. 2, Πρόιος 3,Σιούλης 3,Βαδόλας ,Γεωργακόπουλος , Ορφανίδης, Μπακαλιός , Κατασέλης, Μπουτκάρης , Μatija, Καραμπέλκος Α, Τσιαχτσίρας Π , Τσάτσκας Π

 

Για ακόμη μια φορά ο σύλλογος μας και η πόλη μας έχει την τιμή και τη χαρά να εκπροσωπείται στην Χειμερινή Ολυμπιάδα από την πρώην χαντμπολίστρια και νυν χιονοδρόμο ΡΑΛΛΗ ΣΟΦΙΑ η οποία θα είναι και σημαιοφόρος της Εθνικής Ομάδας  Χιονοδρομίας  και την επίσης συμπολίτισσα μας ΝΤΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ. Πρόκειται για δύο εξαιρετικές αθλήτριες οι οποίες δίνουν τον αγώνα τους στις πίστες του πραγματικού Survivorμέσα από πολύ δουλειά χωρίς τυμπανοκρουσίες και δημόσια προβολή .

Ευχόμαστε ολόψυχα και στις δύο αθλήτριες να είναι πρώτα από όλα υγιείς και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ


 

Τηλ.6978110457

Emailxalgnikos@gmail.com