Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018 09:15

Βράβευση αθλητών και κοπή βασιλόπιτας της Γυμναστικής Ένωσης Νάουσας (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την Κυριακή  28/1/2018  στην κατάμεστη, από αθλητές, γονείς και φίλους του Στίβου, αίθουσα της Ταβέρνας ΜΠΡΟΥΒΑΛΗ « ΠΕΣΤΡΟΦΑ» έγινε η ετήσια γιορτή του στίβου όπου βραβεύτηκαν οι αθλητές της Γυμναστικής Ένωσης Νάουσας που διακρίθηκαν στους Πανελλήνιους αγώνες Στίβου του 2017 .

Οι αθλητές που βραβεύτηκαν ήταν : Καϊσίδου Σοφία, Ιωάννου Ιωάννα , Λογδανίδης Κώστας , Λογδανίδου Ιλζε, Φειδάντσης Βασίλης, Ευδοξία Λίγγου, Εξηντάρας Γιώργος, Σαραντινός  Σαράντης,  Ιωάννου Πηνελόπη,  Δραγουμάνου Βάσω, Μπόλας Βασίλης ,  Ελπίδα Λίγγου,  Σέπκα Ελένη,  Πίπιλας Κωνσταντίνος,  Ιωαννίδης Γιώργος,  Μπλιάτκα Φανή.  Αξίζει  να σημειωθεί  ότι με την αγωνιστική παρουσία όλων των αθλητών  στο 2017, η  Γυμναστική Ένωση Νάουσας κατέλαβε την 27η θέση  ανάμεσα σε 320 σωματεία που είναι η δύναμη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και την 3η θέση στην περιφέρεια της Πιερίας –Ημαθίας-Πέλλας-Κιλκίς.

    Παράλληλα έγινε και η κοπή της πίτας του συλλόγου με τυχερούς από την ακαδημία του στίβου τους μικρούς αθλητές: Ιωάννα Κασάπη, Ασημένια  Χ ΄΄νικολάου , Σοφία Μητσιάνη, Γιωργία Τζαλίλη , Γρηγόρης Τζίτζας , Σταύρος Μητσιάνης , Ελένη Ψαρά , Σωτήρης Κελεμουρίδης

και από την αγωνιστική ομάδα τους: η Πηνελόπη Ιωάννου  και Βασω Δραγουμάνου.

    Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας κ.Στέλιος Δάγγας, ο Δ/ντης του 3ου Γυμνασίου κ.Νίκος Κύρου,  ο Δ/ντης του 8ου Δημοτικού σχολείου κ. Σωτήρης Σταμάτης και η Δ/ντρια του ΕΕΕΕΚ Νάουσας κ. Άννα Ασλανίδου .

  Ο σύλλογος έχει την υποχρέωση να ευχαριστεί τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας  ΜΠΡΟΥΒΑΛΗ  ’’ ΠΕΣΤΡΟΦΑ’’ για την  παραχώρηση του χώρου , δείχνοντας  έμπρακτα  ότι αναγνωρίζουν και στηρίζουν  το έργο του συλλόγου.