Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018 17:46

Κοπή Βασιλόπιτας για τον αθλητικό σύλλογο ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΝΑΟΥΣΑΣ.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου η καθιερωμένη κοπή Βασιλόπιτας για τον Αθλητικό Σύλλογο Πολεμικών Τεχνών  «ΚΕΝΤΑΥΡΟ» Νάουσας, στον Άγιο Νικόλαο (στο Robin Hood).

 Παραβρέθηκαν  πολλοί φίλοι ,αθλητές του συλλόγου κάθε ηλικίας αλλά και πάρα πολλοί γονείς . Ο χώρος γέμισε με ενέργεια και κόσμο σε μία εκδήλωση που έγινε σε"ζεστό" και χαρούμενο κλίμα.

  Επίσημοι καλεσμένοι ήταν  ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού  , παιδείας και νεολαίας κ. Στέλλιος Δάγγας και οι Δημοτικοί σύμβουλοι κ. Αναστάσιος Καραμπατζός και κ. Γιώργος Τριανταφύλλου.  

  Τυχεροί των φλουριών και των αντιστοιχών δώρων  που είχε ο σύλλογος ήταν οι : Θεοδώρα Παπαχαρίτου, Γιώργος Μπάτσαλας, Στέφανος Κοτζιάμπασης και  Στάθης Παπαχαρίτων . Το φλουρί για τους γονείς έτυχε η οικογένεια του κ.Δημητρίου Κοτζιάμπαση και το φλουρί της Πίτας του συλλόγου ο κ. Δήμος Ταούλας.

   Ο προπονητής του συλλόγου κ. Γεώργιος Καισαρίδης , ο πρόεδρος κ. Σάκης Σερδάρης και τα μέλη του Δ.Σ. κ. Στέλιος Πετρακίδης και Παντελής Γεωργακόπουλος ευχαριστούν όλους όσους ήταν στη εκδήλωση ,γονείς, αθλητές ,φίλους και επισήμους. Εύχονται πάντα τυχεροί σε αυτούς που βρήκαν το φλουρί ,καλή και εποικοδομητική χρονιά στους αθλητές  και υγεία σε όλο τον κόσμο.