Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 
 

 

 
Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018 08:13

Βραβεύσεις αθλητών-τριων του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Εκδήλωση βράβευσης των αθλητών και αθλητριών της που διακρίθηκαν στους Πανελλήνιους Αγώνες Στίβου το 2017, πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής 21/1  στον πολυχώρο ‘’ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΝΑΡΑΣ’’  η Ένωση Αθλητικών Σωματίων (ΕΑΣ) ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Δήμο Νάουσας.

 Από την Νάουσα βραβεύτηκαν οι αθλητές της Γ.Ε.Ν.:

Καϊσίδου Σοφία  (1η&  3η  ΠΑΝ/ΝΙΚΗΣ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ,  2η & 3η  ΠΑΝ/ΝΙΚΗΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ )

Ιωάννου Ιωάννα  (2η ΠΑΝ/ΝΙΚΗΣ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ , 2η  ΠΑΝ/ΝΙΚΗΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ)

Λογδανίδης Κων/νος(3οςΠΑΝ/ΝΙΚΗΣ ΝΕΩΝ)

Λογδανίδου Ίλζε  (3η ΠΑΝ/ΝΙΚΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ)

     Λίγγου Ευδοξία  (3η ΠΑΝ/ΝΙΚΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ.)

     Φειδάντσης Βασίλης(3οςΠΑΝ/ΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΩΝ , ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ)

 

 Στην εκδήλωση η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας τίμησε τον  Δήμαρχο  Νάουσας κ. Νίκο Κουτσουγιάννη και τον  Αντιδήμαρχο Αθλητισμού & Παιδείας κ. Στέλλιο Δάγγα για την προσφορά τους προς τον Κλασικό αθλητισμό της πόλης.  

 Την εκδήλωση τίμησαν  με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Νάουσας κ.Ν.Κουτσουγιάνης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας κ. Σ. Δάγγας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Νάουσας κ. Ι. Παρθενόπουλος , ο Διοικητής της Β΄ Μοίρας Καταδρομών κ. Ν. Κούτελης και  το μέλος του κεντρικού ΣΕΓΑΣ κ. Δ. Αποστολόπουλος .

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"