Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 
 

 

 

 
 
Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 17:31

Η αγωνιστική ομάδα του Πήγασου στα 25α Αλεξάνδρεια

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μία από τις σημαντικότερες διεθνείς διοργανώσεις πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 1-3 Δεκεμβρίου 2017 στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης. Στους αγώνες έλαβαν μέρος περισσότεροι από 900 αθλητές από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Τουρκία, την Βουλγαρία, το Κόσοβο, την Αλβανία και την Ρουμανία.

Η αγωνιστική ομάδα του Πήγασου Ημαθίας συμμετείχε με 8 αθλητές και αθλήτριες. Όλοι οι αθλητές της ομάδας βελτίωσαν τα ατομικά τους ρεκόρ και φαίνεται ότι κινούνται στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για τους χειμερινούς αγώνες που θα πραγματοποιηθούν τον Φεβρουάριο στο ίδιο κολυμβητήριο.

Στους αγώνες συμμετείχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες:

Αντωνιάδου Φανή-Στυλιανή, Μπόγκοτς Ελένη-Μιχαέλα, Μπρούσα Βιβιάννα, Αντωνιάδης Θεόδωρος, Θυμιόπουλος Κωνσταντίνος, Λαζαρίδης Νικόλαος, Μπόγκοτς Χρήστος και Τσανακτσίδης Άγγελος.  

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"