Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 22:26

Χειμερινή Γιορτή των «Κ.Α.Ν.ονιών»!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με πολλά παιδικά χαμόγελα και με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε για ακόμη μια φορά η Χειμερινή ημερίδα ακαδημιών «Γιορτή των Κ.Α.Ν.ονιών» που διοργάνωσε η Κολυμβητική Ακαδημία «ΝΑΟΥΣΑ», την Κυριακή 10/12/2017 στο δημοτικό κολυμβητήριο Νάουσας. Στην εκδήλωση συμμετείχαν περισσότερα από 145 παιδιά, ηλικίας  4 ετών και άνω, των συλλόγων: Κολυμβητική Ένωση Κοζάνης, Ναυσίθοος Κέρκυρας,  Ακαδημία Γιαννιτσών και Κολυμβητική Ακαδημία «ΝΑΟΥΣΑ».

Πολύ κέφι, χορός, και ακόμα περισσότερο κολύμπι αποτέλεσαν τη σύνθεση της άκρως επιτυχημένης διοργάνωσης, ενώ τα χαμόγελα και η προσπάθεια των παιδιών οδήγησαν στο δυνατό χειροκρότημα των θεατών, οι οποίοι γέμιζαν τις κερκίδες του κολυμβητηρίου. Η Γιορτή έκλεισε με βράβευση όλων των μικρών «δελφινιών» για την καλή τους προσπάθεια με τιμητικό δίπλωμα και μετάλλιο αλλά και ένα υγιεινό κολατσιό.

Οι προπονητές και η Διοίκηση της Κ.Α.Ν. θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους γονείς-εθελοντές οι οποίοι για άλλη μια φορά βοήθησαν για την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης καθώς και τον κ. Τσαχαλίδη Γιώργο για τη χορηγία των φρούτων που δόθηκαν στους μικρούς αθλητές.