Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017 10:58

"Γρανιτένια" άμυνα και η "Αγία Τριάδα" οδήγησαν τον Ζαφειράκη στη νίκη επί του Βατανιακού (video, πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με "γρανιτένια άμυνα"  και  με την "Αγία Τριάδα" Σκουλαριώτη, Σιδηρόπουλο και Ζιάννη σε μεγάλα κέφια, ο Ζαφειράκης πραγματοποιησε πολύ καλή εμφάνιση και  πήρε μια σημαντική εντός έδρας νίκη με 64-54 (ημιχρ 37-20) επί του Βατανιακού το απόγευμα του Σαββάτου στο "Κλειστό".

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Ζαφειράκης Νάουσας ξεκίνησε εντυπωσιακά και βασιζόμενος στην πολυ καλή του άμυνα, σε περιφέρεια και στους ψηλούς ξέφυγε με διαφορά 10 πόντων 21-11. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Βατανιακός προσπάθησε να παίξει με παγίδες έτσι ώστε να κερδίσει μπάλες και τα κατάφερε προς στιγμή. Η είσοδος όμως του Ζιάννης και η άνοδος του ακόμη μια φορά πολύ καλού Σιδηρόπουλου διατήρησε και αυξησε τη διαφορά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (37-20).

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν πιέζοντας στα όρια του φάουλ του περιφερειακούς του Ζαφειράκη και ευστοχώντας σε συνεχή τρίποντα, μειώνοντας τη διαφορά σε 48-39 δυο λεπτά περίπου πριν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου , το οποίο τελικά έληξε με 53-42 υπέρ του Ζαφειράκη Νάουσας.

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα της Νάουσας βασιζόμενη κυρίως στο Γόλη Σκουλαριώτη, το Γιάννη Σιδηρόπουλο και τον Σταύρο Ζιάννη έφθασε άνετα στη νίκη με 64-54 . Χαρακτηριστικό του παιχνιδιού η επανεμφάνιση μετά από αρκετούς  μήνες του Γιώργου "Μούρα" Μουρατίδη και οι συνεχείς διαμαρτυρίς καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού του προπονητή του Βατανιακού στους διαιτητές.