Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017 19:55

Αδίκησε τον εαυτό της η Νάουσα, ήττα με 1-2 από τον Ηρακλή (video, πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σ ένα πολύ ωραίο ματς παρουσία 2.000 περίπου φιλάθλων και των δυο ομάδων, ο ΦΑΣ Νάουσα γνώρισε την ήττα στο γήπεδο του από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης με 1-2. Το ματς είχε εντάσεις κυρίως έξω από τον αγωνιστικό χώρο και έξω από το γήπεδο μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων και της αστυνομίας με τους οπαδούς του Ηρακλή.

Όσον αφορά τα παιχνίδια των υπολοίπων ομάδων της Ημαθίας, η Αλεξάνδρεια παρότι προηγήθηκε, τελικά έχασε με  2-1 στην Καρδία ενώ τα Τρίκαλα γνώρισαν εντός έδρας ήτα με 0-1  από την Αριδαία.

 

Τον σεβάστηκε υπερβολικά στο πρώτο ημίχρονο

Στο δημοτικό στάδιο της Νάουσας, παρουσία 2.000 περίπου φιλάθλων και οπαδών των δυο ομάδων (περίπου 500 της ιστορικής ομάδας της Θεσσαλονίκης), ο «Γηραιός» πήρε σπουδαία εκτός  έδρας νίκη με 1-2 από τη Νάουσα, παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο όπου και προηγήθηκε με 0-2.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Δημήτρη Χριστοφορίδη στην κυριολεξία μεταμορφώθηκαν. Μείωσαν γρήγορα σε 1-2, είχαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του δευτέρου 45λέπτου αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν παρότι είχαν τις ευκαιρίες.

Η Νάουσα ήταν κακή στο  πρώτο ημίχρονο όπου έδειξε να «θαμπώνεται» από το όνομα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ενώ στην επανάληψη ανέβασε την απόδοση της αλλά δεν κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Ηρακλής ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο, έπαιξε έξυπνα και πολύ γρήγορα στις αντεπιθέσεις, προηγήθηκε με 0-2 και στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να κρατήσει τη νίκη και το κατάφερε.

Καλύτεροι από τη Νάουσα οι Ζούρκος, Τζιμογιάννης Κωτσόπουλος και Περηφανόπουλος ενώ από τον Ηρακλή οι Καραγκασιάδης, Καστριτσέας, Ρόβας, Παπαδόπουλος και Κτηνόπουλος.

Καλή η διαιτησία των Θεοδωρόπουλου, Δημόπουλου και Δράγου (Φλώρινα)

Ένταση και επεισόδια

 

Όπως προαναφέραμε στο γήπεδο της Νάουσας βρέθηκαν 500 περίπου οπαδοί του Ηρακλή που υποστήριζαν την ομάδα τους με συνθήματα και τραγούδια καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Υπήρξε ένταση μεταξύ οπαδών των δυο ομάδων (τους χώριζε διμοιρία των ΜΑΤ)  στην έναρξη του παιχνιδιού ενώ 10 λεπτά πριν το τέλος, οπαδός του Ηρακλή προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα της κερκίδας, με συνέπεια να επέμβουν τα ΜΑΤ, να ριχθεί ένα δακρυγόνο και να υπάρξει συμπλοκή μεταξύ της αστυνομίας και οπαδών του Ηρακλή.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, είχαμε και πάλι συμπλοκές μεταξύ οπαδών των δυο ομάδων και των οπαδών του Ηρακλή και της αστυνομίας με συνέπεια να υπάρξουν ζημιές σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο ενώ έγινε και προσαγωγή οπαδού του Ηρακλή στο Αστυνομικό Τμήμα.

Φάσεις και γκολ

 

3΄Σουτ του Τούφα μπλόκαρε ο Βοσνιάδης

4’ Ο Ζούρκος σε πλεονεκτική θέση πλασάρει ο Βοσνιάδης αποκρούει, η μπάλα έφθασε στο Μουρίκι που έκανε την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

13’ Εκτέλεση κόρνερ του Αθανασιάδη, κεφαλιά του Παπαδόπουλου η μπάλα λίγο άουτ.

16’ Εκτέλεση φάουλ το Κιζιρίδη, κεφαλιά του Τζιμογιάννη μπλόκαρε τη μπάλα ο Βοσνιάδης.

27’ Από πλάγια θέση ο Κτηνόπουλος με ψηλοκρεμαστή σέντρα σουτ αιφνιδίασε τον Γρηγοριάδη και έκανε το 0-1 για τον Ηρακλή.

37’ Σουτ του Παπαδόπουλου, φοβερή απόκρουση του Γρηγοριάδη, στην επαναφορά ο Ρόβας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά υποδείχθηκε σωστά σε θέση οφσάιντ.

41’ Ατομική ενέργεια του Παπαδόπουλου, πάσα την κατάλληλη στιγμή στον Ρόβα και αυτός με ωραίο σουτ έκανε το 0-2 για τον Ηρακλή.

48’ Εκτέλεση φάουλ του Τούφα, ο Κωτσόπουλος με κεφαλιά μείωσε σε 1-2 για τη Νάουσα.

51’ Φοβερή κούρσα του Κωτσόπουλου που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και τον τερματοφύλακα του Ηρακλή αλλά το σουτ του σε κενή εστία πρόλαβε να αποκρούσει με υπερένταση ο  Κυριακίδης.

52’ Σουτ του Παζαρτζίδη μπλόκαρε ο Βοσνιάδης.

57΄Ο Μουρίκι πάσαρε στον Κιζιρίδη αλλά αυτός σούταρε άουτ.

59’ Νέο σουτ του Κιζιρίδη έδιωξε τη μπάλα ο Βοσνιάδης.

60’ Σουτ του Μουρίκι έξω από την περιοχή η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βοσνιάδη.

63’ Εκτέλεση κόρνερ του Κιζιρίδη, κεφαλιά του Κωτσόπουλου η μπάλα άουτ.

72’ Το σουτ του Αθανασίου έδιωξε δύσκολα στη γωνία του ο Κωτσιόπουλος.

89’ Κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) για τον παίκτη του Ηρακλή Μούδο.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

 

ΦΑΣ Νάουσα: Γρηγοριάδης, ΖΟΥΡΚΟΣ, Τούφας, Μουρατίδης, ΤΖΙΜΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ (46’ Παζαρτζίδης), Μουρίκι (84’ Καψάλης), Κιζιρίδης (86’ Νίκου), ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, Χατζόπουλος (72’ Ντινόπουλος), ΠΕΡΗΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ.

 

Ηρακλής Θεσσαλονίκης: Βοσνιάδης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, ΚΑΡΑΓΚΑΣΙΑΔΗΣ, ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑΣ, Αθανασίου Α., ΡΟΒΑΣ (86’ Κρουστάλης), Αθανασίου Π., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΤΗΝΟΠΟΥΛΟΣ, Υφαντίδης (71’ Μούδος).

 

Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής

 

Καμπανιακός- Παλαιοχώρι…… 0-2

ΤΡΙΚΑΛΑ- Αριδαία…………...0-1

ΝΑΟΥΣΑ-Ηρακλής……………1-2

Αγρ. Αστέρας-Πιερικός……….0-1

Μακεδονικός- Λαγκαδάς………2-0

Καρδία-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ……   2-1

Εδεσσαϊκός-Κιλκισιακός……   1-1