Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017 17:32

0-1 τον Καμπανιακό η Νάουσα και τώρα Ηρακλής!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Φώτο αρχείου

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τον ΦΑΣ Νάουσα ο οποίος στο 94' κατάφερε να κερδίσει με 0-1 εκτός έδρας τον Καμπανιακό με γκολ του Κωτσιόπουλου. Η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη συνέχισε την ανοδική της πορείς και σ ένα μέτριο ματς κατάφερε για μία ακόμη φορά να κρατήσει το  μηδέν στην άμυνα της και με έξυπνη τακτική να καταφέρει έστω και στο τέλος να πάρει το τρίποντο με τον συνήθη ύποπτο Κώστα Κωτσιόπουλο.

Από εδώ και πέρα η Νάουσα περιμένει στο γήπεδο της στο μεγάλο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, σ ένα ματς που οι φίλαθλοι πρέπει να στηρίξουν δυναμικά και μαζικά την ομάδα η οποία φέτος δείχνει πως κάνει μια μεγάλη προσπάθεια σε σωστές βάσεις.

Σημειώνουμε πως στο παιχνίδι βρέθηκαν και υποστήριξαν τη Ναουσάρα 70 περίπου φίλαθλοι της.

Στο παιχνίδι, στο 5' , ο Γιαρμάς έδιωξε εκτός περιοχής τη μπάλα ο Κυζερίδης λίγο πιο κάτω από το κέντρο σούταρε και ο Παπαζής έδιωξε με υπερένταση πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα του Καμπανιακού.

Στο 8' το σουτ του Παπαζήση έφυγε άουτ,  και στο 25' ο Τούφας εκτέλεσε φάουλ από πλάγια και ο Γιαρμάς μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 44' η Νάουσα είχε δοκάρι σε σουτ του Κιζιρίδη και στο το 75' γυριστό σουτ του Χατζόπουλου έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ

Στ 80' σέντρα του Παγωνίδη από αριστερά ο Μπάλιος έκανε το σουτ αλλά ο Γρηγορίάδης μπλόκαρε στη γωνιά του.

Στο 94' στην αντεπίθεση ο Γρηγοριάδης έκανε γρήγορη πάσα από επαναφορά άουτ στον Τούφα, αυτός έκανε την πλάγια πάσα στον Κωτσιόπουλο και αυτός με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα δίνοντας τη μεγάλη νίκη στη Νάουσα.

 

Οι συνθέσεις:

Καμπανιακός: Γιαρμάς, Παπαζής (75' Καλογιάννης), Αλμπάνης (60' Αριζώνης), Ρακαβίνας, Χριστοδουλίδης, Παγωνίδης, Χατζηβασιλειάδης, Κυβρακίδης, Λατινόπουλος (46' Βασαϊτης), Μπάλιος, Χουζούρης.

ΦΑΣ Νάουσα: Γρηγοριάδης, Ζούρκος, Περηφανόπουλος, Τζιμογιάννης, Γιανόπουλος (72' Μτσεντλισβίλι, 89' Μαντός), Κιζιρίδης, Μουρατίδης, Μουρίκι (60' Παζαρτζίδης), Χατζόπουλος (79' Νίκου)