Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017 18:37

Νέα της Ακαδημίας Αντισφαίρισης Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πρωταθλητής και στην Πτολεμαΐδα ο Ορέστης Καρανάτσιος στο 6ο Ε3 κατηγορία Α12 ενώ ο Φίλιππος Σεραφείμ έφτασε στον ημιτελικό στα Διπλά στο Πανελλαδικό Ε1 στην Κοζάνη σε μεγαλύτερη ηλικιακά κατηγορία Α18 με παρτενέρ το Νο 1 της Ελλάδος Σταμάτη Καπίρη πράγμα που αποτελεί μεγάλη τιμή και για τον ίδιο αλλά και για τον σύλλογο μας.

     Στο τελευταίο Ε3 της Καστοριάς στην κατηγορία Α14 και οι τρείς αθλητές μας (Σεραφείμ, Γιαννακούδης και Καρανάτσιος) έφτασαν στην 8άδα ενώ ο Φίλιππος με τον αέρα του Πανελλαδικού πήγε στο τελικό όπου έκανε αξιοπρεπέστατη εμφάνιση και κατέκτησε την 2η θέση. Τα κορίτσια μας  Σίνου Αναστασία και Κάλλη Τίνα έφτασαν στην 8άδα αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

     Στα χνάρια των "μεγάλων" η προαγωνιστική μας ομάδα (Τοπούζη Κ., Μπιλιούρη Αμ., Πέιος Χ., Τσιάπας Β., Κάλλης Π. και Μήτσαλας Ιωακείμ ) άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις με το ήθος το κέφι και την αγωνιστικότητα που έδειξαν στο Προπαιδικό της Αλεξάνδρειας.

     Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά αλλά και στους γονείς για την στήριξή τους. Η Ακαδημία μας αποτελεί σημείο αναφοράς πλέον τόσο σε Ενωσιακό(7 γύρο νομούς) όσο και σε Πανελλαδικό επίπεδο και υπόσχεται ακόμη περισσότερες επιτυχίες για το μέλλον.