Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017 10:29

Φοβερή εμφάνιση και δεύτερη σερί νίκη για τον Ζαφειράκη Νάουσας στο μπάσκετ, το Σάββατο εκτός με Αλεξάνδρεια

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την καλύτερη ίσως εμφάνιση των τελευταίων ετών  η οποία συνοδεύτηκε από μεγάλη νίκη πέτυχε στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΜ ο Ζαφειράκης Νάουσας καθώς διέλυσε με το εκκωφαντικό 70-46 την ΑΓΕ Πιερίας, η οποία είναι διεκδικητής επίσης της εισόδου στη πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

 Η ομάδα μας έτσι έκανε το 2 στα 2 και είναι στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με την Αριδαία και τον ΓΑΣ Μελίκης, οι οποίοι επίσης έχουν το απόλυτο. Όσον αφορά το παιχνίδι, οι παίκτες μας παρουσιάσθηκαν από το πρώτο λεπτό σοβαροί σε άμυνα και επίθεση και στο ημίχρονο είχαν ήδη εξασφαλίσει διαφορά 16 πόντων (41-25). Στην επανάληψη το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο μέχρι τη λήξη του αγώνα, λήξη που βρήκε τους θεατές που παρακολούθησαν το παιχνίδι να χειροκροτούν την ομάδα μας για την νίκη και την πολύ καλή εμφάνιση.  Τους πόντους σημείωσαν οι: Σκουλαριώτης-13, Τούφας-9, Σιδηρόπουλος-8, Ζαχαριάδης-6, Ζιάνης-6, Σιαμήτρος-11, Μπολιός-6, Δίντσης-9, Βάιγκαντ-2 ενώ επίσης αγωνίσθηκαν και οι Ράπτης, Παυλίδης και Βαδόλας.

Για την 3η αγωνιστική η ομάδα μας ταξιδεύει το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στην Αλεξάνδρεια όπου θα αντιμετωπίσει στις 18:00 τον τοπικό ΓΑΣ. Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, στο μακράν χειρότερο γήπεδο της κατηγορίας καθώς δεν διαθέτει καν παρκέ αλλά πλαστικό τάπητα, ενώ και η ομάδα της Αλεξάνδρειας προέρχεται από μεγάλη νίκη επί του Αιγινιακού.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα τμήματα, το παιδικό προετοιμάζεται για την έναρξη του πρωταθλήματος δίνοντας φιλικά παιχνίδια. Η πρεμιέρα του παιδικού πρωταθλήματος έχει ορισθεί για τις 29 Οκτωβρίου.