Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017 15:34

ΦΑΣ Νάουσα – Πιερικός 3-0: Οι δηλώσεις προπονητών και ποδοσφαιριστών

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μετά τη λήξη του αγώνα Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ- ΠΙΕΡΙΚΟΣ, οι προπονητές και ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

 

Δηλώσεις προπονητών:

Νίκος Θεοδοσιάδης(Πιερικός): «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Νάουσας για τη νίκη της, νομίζω ότι ήταν δίκαιη και καθαρή. Το παιχνίδι είχε δύο όψεις, στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου είχαμε τον έλεγχο, τις προϋποθέσεις και τις ευκαιρίες  να πετύχουμε ένα γκολ. Σε ένα κρίσιμο σημείο δεχθήκαμε  γκολ από ένα τραγικό λάθος και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα της ομάδας μας ήταν τραγική, δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία. Δεν έχουμε χρόνο αυτή τη στιγμή να πούμε περισσότερα πράγματα, υπάρχει παιχνίδι πάλι την Τετάρτη στην εμβόλιμη αγωνιστική και στις μέρες που απομένουν θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την εικόνα, όπως κάναμε στα δύο πρώτα παιχνίδια και να συνεχίσουμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Νάουσας».

Δημήτρης Χρυστοφορίδης (Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ):«Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι κομβικό μετά από τα δύο άτυχα αποτελέσματα στην αρχή του πρωταθλήματος και είχε τη μορφή τελικού. Τα παιδιά μπόρεσαν να διαχειριστούν πλήρως το άγχος για το αποτέλεσμα. Στο πρώτο εικοσάλεπτο ο Πιερικός μπήκε πιο δυναμικά και πιο επιθετικά. Πετύχαμε το γκολ, αφυπνιστήκαμε και στο υπόλοιπο παιχνίδι θεωρώ ότι ήμασταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι. Θέλω να ευχαριστώ τον κόσμο για το χειροκρότημά του και να πω ότι η ομάδα μας σε κάθε παιχνίδι θα δίνει τον καλύτερο της εαυτό. Είναι ένας μαραθώνιος το πρωτάθλημα 28 αγωνιστικών. Εύχομαι στον Πιερικό και στον κόουτς (τον πρώην συμπαίκτη μου) Νίκο Θεοδοσιάδη, καλή συνέχεια».

Δηλώσεις ποδοσφαιριστών:

Σωτήρης Καραγκούνης (Πιερικός):«Στα πρώτα λεπτά του αγώνα ήμασταν αρκετά καλοί, δυστυχώς δεν βάλαμε ένα γκολ σε δύο φάσεις που είχαμε, ενώ δεχθήκαμε γκολ από στατική φάση. Η Νάουσα ήταν καλύτερη από εμάς σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι την Τετάρτη και είναι ευκαιρία για μας να αντιδράσουμε».

Κώστας Κωτσόπουλος(Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ): «Συγχαρητήρια στον Πιερικό, έχει ένα πολύ καλό σύνολο και πιστεύω θα πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Στον αγώνα μπήκαμε με πάθος, θέλαμε πιο πολύ το παιχνίδι και το πήραμε. Κάναμε και ένα δώρο στον συμπαίκτη μας και αρχηγό Νίκο Περηφανόπουλο που απέκτησε ένα πανέμορφο κοριτσάκι, να του ζήσει. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και βήμα-βήμα να κάνουμε καλή πορεία στο πρωτάθλημα».

Από τον Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ