Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 16:19

Μπάσκετ: Με το δεξί ο Ζαφειράκης Νάουσας στο πρωτάθλημα, το Σάββατο εντός με ΑΓΕ Πιερίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ιδανικό ξεκίνημα πραγματοποίησε η ομάδα μπάσκετ του Ζαφειράκη Νάουσας στο πρωτάθλημα μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΜ καθώς επιβλήθηκε άνετα του εκτός έδρας του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών με σκορ 37-57.

 Η ομάδα μας ξεκίνησε νωχελικά και στο Α’ ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ντέρμπυ με τις ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ και τελικά η λήξη του να βρίσκει την ομάδα μας μπροστά με 20-21. Στο Β’ ημίχρονο τα παιδιά της ομάδας μας, «πάτησαν» γκάζι σε άμυνα και επίθεση και με μπροστάρηδες στο σκοράρισμα τους Σκουλαριώτη (16 π.) Τούφα (13π.) και Δίντση (12π.) έφτασαν τη διαφορά σε επίπεδα που δεν μπορούσε να αντιδράσει η ομάδα των Γιαννιτσών και τελικά να επικρατήσει με το τελικό 37-57. Στα θετικά του αγώνα (και δείγμα της δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες μπάσκετ του συλλόγου) το ντεμπούτο σε επίσημο αγώνα του αντρικού τμήματος των «μικρών» Λίτου, Δάμτσιου, Παυλίδη, Ράπτη και Κελεμουρίδη.

Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στις 18:00 και για το πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής η ομάδα μας δίνει το πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα καθώς υποδέχεται την ομάδα της ΑΓΕ Πιερίας η οποία επίσης ξεκίνησε εντυπωσιακά καθώς νίκησε με 79-45 την ομάδα της Αλεξάνδρειας. Οι παίκτες, οι προπονητές και το επιτελείο της ομάδας καλούν το φίλαθλο κοινό της πόλης μας να γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας και να δώσει ώθηση για τη νίκη με τη παρουσία του στα παιδιά της ομάδας.

Ξεκίνημα και για τις ακαδημίες μας και συγκεκριμένα για τα τμήματα των 2006-07 και 2008-09 αλλά και για την ομάδα του παιδικού (η οποία δίνει συνεχόμενα φιλικά παιχνίδια πριν την έναρξη του πρωταθλήματος που έχει ορισθεί για τις 29/10) οι οποίες ταξίδεψαν στο Αιγίνιο και έδωσαν φιλικά παιχνίδια με τα αντίστοιχα τμήματα του Αιγινιακού.