Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2017 14:16

Ο «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ Νάουσας» στο 26ο Θερινό Εθνικό Σεμινάριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με την συμμετοχή σαρανταπέντε (45) Εκπαιδευτών και αθλητών, η Ελληνική Ομοσπονδία Τετράθλου διοργάνωσε με επιτυχία από 18 έως 22 Αυγούστου το 26ο Θερινό Εθνικό Σεμινάριο Προπονητικής στην Μεταμόρφωση Χαλκιδικής.

Οι προπονήσεις πραγματοποιήθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του κάμπινγκ «Σίθων» ενώ το πρόγραμμα του σεμιναρίου περιλάμβανε πρακτικά και θεωρητικά μαθήματα υπό την τεχνική επίβλεψη του Προέδρου της Ομοσπονδίας GrandΜasterΓιαλαμά Παναγιώτη 9 DAN. Οι συμμετέχοντες για πέντε ημέρες συνδύασαν τον υγιή αθλητισμό με καλοκαιρινή απόδραση και αναψυχή.

Ο Σύλλογος της Νάουσας συμμετείχε στο σεμινάριο με τον Εκπαιδευτή του Δημητριάδη Παναγιώτη καιτρεις ακόμη αθλητές,τον Πλουμπίδη Βασίλειο, την Μπάμπου Ελένη και τον Γιούρο Λουκά. Οι τέσσερις τους έλαβαν μέρος στις εξετάσεις DANπου διεξήχθησαν την τελευταία ημέρα του σεμιναρίου, μπροστά σε Επιτροπή Υψηλόβαθμων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τετράθλου. Μετά από απαιτητική δοκιμασία, Μπάμπου Ελένη και Γιούρος Λουκάς έλαβαν τον βαθμό της Μαύρης Ζώνης 1 DAN, ο Πλουμπίδης Βασίλειος ανέβηκε στην σχετική βαθμίδα λαμβάνοντας το 2ο DANτου ενώ ο Δάσκαλος τους Δημητριάδης Παναγιώτηςκατέχει πλέον το 5ο DAN, μετά από 23 χρόνια παρουσίας, αφοσίωσης και σκληρού αγώνα στο χώρο του Ελληνικού και Διεθνούς TAEKWON-DOI.T.F.    

 

 

Για το Γραφείο Τύπου