Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 28 Μαϊος 2017 10:49

Στις 30 Ιουνίου ξεκινάει το 5ο Θερινό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Αγίου Νικολάου Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το 4ο Θερινό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Αγίου Νικολάου είναι παρελθόν και σε ένα μήνα πάμε ολοταχώς για το 5ο! Ήδη, αναρτήθηκαν στην σελίδα του Τουρνουά στο facebook https://web.facebook.com/groups/578582168921584/ οι όροι συμμετοχής και το έντυπο συμμετοχής για τις ομάδες. Η έναρξη των  αγώνων είναι την  Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017.

Οι Δηλώσεις  συμμετοχής θα πρέπει να σταλούν ως την Τρίτη 27 Ιουνίου στις 18:00. Η Κλήρωση των αγώνων θα πραγματοποιηθεί την  Τετάρτη 28 Ιουνίου.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του Τουρνουά στο facebook

https://web.facebook.com/groups/578582168921584/

 

Οι όροι συμμετοχή του 5ου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Αγίου Νικολάου Νάουσας

 

                              ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ

1.     Κάθε ομάδα θα απαρτίζεται ΑΥΣΤΗΡΑ από 10 έως 12 άτομα. Ομάδα που δεν συμπληρώνει στην κατάθεση συμμετοχής της, τον ελάχιστο αριθμό που προβλέπεται, δεν μπορεί να συμμετάσχει στο τουρνουά.

2.     Δικαίωμα συμμετοχής σε κάθε ομάδα έχουν ΑΥΣΤΗΡΑ 2 παίκτες εν ενεργεία αθλητές μέχρι Γ’ Εθνικής οι οποίοι ΔΕΝ μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα την ώρα του αγώνα. Εν ενεργεία θεωρείται αθλητής ο οποίος κατά την αγωνιστική περίοδο 2016-17 κατείχε δελτίο καλαθοσφαιριστή και είχε λάβει χρόνο συμμετοχής σε τουλάχιστον 5 επίσημους αγώνες. Η οργανωτική επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να εξετάσει την τυχόν παραπάνω συμμετοχή σε επίσημους αγώνες κάποιου αθλητή.  Παίκτες γεννηθέντες από το 2000 ως 2003 δεν θεωρούνται εν ενεργεία. Επίσης δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο τουρνουά παίκτες γεννηθέντες από το 2004 και πάνω.

3.     Κατά τη διάρκεια του τουρνουά ΔΕΝ επιτρέπεται αλλαγή του rosterτων ομάδων για κανέναν απολύτως λόγο, ακόμα και υγείας. Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση τραυματισμού στη διάρκεια αγώνα του τουρνουά. Στη περίπτωση αυτή επιτρέπεται η αλλαγή του τραυματία παίκτη αλλά εφόσον ο τραυματισμένος παίκτης αποθεραπευτεί, δεν δικαιούται να επανέλθει στο τουρνουά. Οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί κατόπιν ενημέρωσης των διοργανωτών τουλάχιστον μέχρι 2 ημέρες πριν την κλήρωση των αγώνων. Ομάδα που θα παρουσιασθεί σε αγώνα με οποιαδήποτε παράνομη αλλαγή στο rosterμηδενίζεται αυτομάτως στον συγκεκριμένο αγώνα.

4.     Ο χρόνος είναι 4 δεκάλεπτα στα οποία ο χρόνος μπάσκετ θα ισχύει μόνο στο τελευταίο πεντάλεπτο της 4ης περιόδου. Στην υπόλοιπη διάρκεια του κάθε αγώνα ο χρόνος σταματά μόνο κατά την εκτέλεση των ελευθέρων βολών ή όπου αλλού κρίνουν σκόπιμο οι διαιτητές. Οι μοναδικοί αγώνες που διεξάγεται με χρόνο μπάσκετ σε όλη τη διάρκεια του, είναι οι ημιτελικοί και οι τελικοί (μικρός και μεγάλος) της διοργάνωσης.

5.     Ομάδα που θα προσέρχεται με 4 άτομα και κάτω μηδενίζεται στο συγκεκριμένο αγώνα. Ο μηδενισμός ισχύει αυτόματα και αν ομάδα παρουσιασθεί στο γήπεδο με αργοπορία πέραν των 15 λεπτών. Με τον μηδενισμό η ομάδα χάνει τον αγώνα με 20-0 και δεν παίρνει ούτε και τον 1 βαθμό της ήττας.

6.     Η κάθε ομάδα πρέπει να φορά κατά τη διάρκεια του αγώνα είτε στολή είτε μπλουζάκι είτε t-shirtείτε φανέλα, ιδίου χρώματος, το οποίο θα έχει και αριθμό στο πίσω μέρος. Στο έντυπο συμμετοχής θα πρέπει εξ αρχής κάθε ομάδα να δηλώσει το επίσημο χρώμα της φανέλας που θα φορεί αλλά και τα νούμερο του κάθε αθλητή. Σε περίπτωση που δύο ομάδες που αγωνίζονται αντίπαλες έχουν το ίδιο χρώμα, η ομάδα που αναγράφεται ως γηπεδούχος στο φύλλο αγώνα, υποχρεούται να φορέσει «διακριτικά», που θα τους προμηθεύει η οργανωτική επιτροπή. Επίσης ΔΕΝ επιτρέπεται καμία αλλαγή σε νούμερο φανέλας από τη στιγμή αποστολής του εντύπου και ως το τέλος του τουρνουά. Παίκτης που θα παρουσιασθεί με διαφορετικό νούμερο από το δηλωθέν δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα. Παίκτης που θα παρουσιασθεί σε αγώνα με άλλο μπλουζάκι από αυτό της ομάδας του, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα.

7.     Το σύστημα διεξαγωγής του τουρνουά θα καθορισθεί ανάλογα με τον αριθμό των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ-ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΙ

1.     Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 180 ευρώ ανά ομάδα και είναι υποχρεωμένη να καταβάλει το ποσό που της αντιστοιχεί στους διοργανωτές ΑΥΣΤΗΡΑ για λόγους ισονομίας, ως την ημέρα της κλήρωσης. Ομάδα που δεν θα έχει καταβάλει το αντίστοιχο τίμημα θα μηδενίζεται σε κάθε αγώνα της έως ότου εξοφλήσει το ποσό που της αναλογεί.

2.     ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ.

3.     Η οργανωτική επιτροπή αποτελείται από τους Δημήτριο Τζέκο, Σταύρο Ζιάννη, Ηρακλή Τούφα και Αθανάσιο Πουρλίδα και είναι η αποκλειστική υπεύθυνη για την λήψη αποφάσεων που αφορούν ζητήματα που τυχόν προκύψουν όσον αφορά το τουρνουά.

 

ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

1.     Βρίσιμο τιμωρείται αυτομάτως με τεχνική ποινή και παίκτης που θα τιμωρηθεί με 2 τεχνικές ποινές αποβάλλεται. Σε περίπτωση εντελώς αντιαθλητικής και επιθετικής συμπεριφοράς αθλητή προς αντίπαλο αθλητή ή διαιτητή κτλ, η οργανωτική επιτροπή έχει το δικαίωμα να τον αποκλείσει και από επόμενο αγώνα της ομάδας του.

2.      Κάθε ομάδα είναι υποχρεωμένη να δηλώσει 2 άτομα ως προπονητές-αρχηγούς, οι οποίοι θα είναι οι μόνοι που θα έχουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που έχει ένας προπονητής σε μία ομάδα. Εννοείται πως μπορούν ταυτόχρονα να είναι και παίκτες της ομάδας.

3.      Στο έντυπο συμμετοχής θα αναγράφεται ονοματεπώνυμο του κάθε αθλητή, αριθμός φανέλας του και έτος γέννησης αυτού. Αν διαπιστωθούν αναληθή στοιχεία σε κάποια από τα παραπάνω δηλωθέντα στοιχεία, ο παίκτης αποβάλλεται από το τουρνουά. Τα έντυπα συμμετοχής θα σταλούν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αποκλειστικά σε μορφή wordκαι όχι pdfμέχρι την Τρίτη 27 Ιουνίου 2017 ως τις 18:00. Μετά το πέρας αυτής της καταληκτικής ημερομηνίας δεν θα γίνουν δεκτά έντυπα συμμετοχής.

 

Ζητούμε την κατανόηση σας για πράγματα που δεν προνοήθηκαν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα