Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 

 
Τρίτη, 16 Μαΐου 2017 09:20

Φιλικοί αγώνες μεταξύ των αθλητών του Α.Σ.Π.Τ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ με την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΛΗΣΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Φιλική συνάντηση με σκοπό την κοινή προπόνηση αλλά και αγώνες μεταξύ των αθλητών τους είχαν ο αθλητικός σύλλογος πολεμικών τεχνών ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Νάουσας και η Ακαδημία Άθλησης Έδεσσας , την Παρασκευή 12 Μαΐου.

 Η εποικοδομητική αυτή συνάντηση είχε σκοπό να τεστάρει τους αθλητές των συλλόγων αλλά και να τους βοηθήσει να εγκλιματιστούν ήπια σε ανταγωνιστικό περιβάλλον, και φυσικά να διορθώσουν τεχνικά λάθη.

      Από την πόλη μας συμμετείχαν  55 αθλητές με υπεύθυνο τον δάσκαλο του συλλόγου κ. Γεώργιο Καισαρίδη ( 5 Νταν)  ενώ από την Έδεσσα 40 αθλητές , που συνόδευε ο δάσκαλος τους κ. Θωμάς Χαντζής (5 Νταν) , με το τέλος της συνάντησης όλοι οι αθλητές πήραν αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής με τα σήματα των 2 συλλόγων . Εδώ να σημειώσουμε ότι  η όλη  εκδήλωση κύλησε αρκετά γρήγορα και σε ευχάριστο κλίμα , ενώ  100 περίπου γονείς  παρακολούθησαν τα παιδιά τους. Μέσα στα ωραία επίσης ήταν και η συνεργασία των 2 δασκάλων και πολύ καλών φίλων που και αυτό ήταν ένα μάθημα για τους αθλητές , για την συνεργασία , τον σεβασμό και την εκτίμηση μεταξύ ανθρώπων !

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"