Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 
 

 
Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 11:29

Παρουσίαση της μεθόδου Feldenkrais στη Νάουσα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με αφορμή την έναρξη μαθημάτων Feldenkrais στο Δημοτκό Ωδείο Εστία Μουσών σας παρουσιάζουμε αυτή τη μοναδική μέθοδο κιναισθητικής εκπαίδευσης που επιδρά στο νευρικό σύστημα και οδηγεί σε μια πιο ικανοποιητική και δημιουργική αξιοποίηση του σωματικού και νοητικού ανθρώπινου δυναμικού.

Ανάμεσα στα πολλά οφέλη της είναι η αυξημένη ευλυγισία, η αποδοτικότητα της κίνησης, η καλύτερη στάση του σώματος, η αυξημένη ενέργεια και αναπνευστική ικανότητα, η μείωση του πόνου και του άγχους, η καλύτερη διάθεση και η ενισχυμένη εγρήγορση, σκέψη και φαντασία.

 

Τα μαθήματα είναι κατάλληλα για:

• Όσους θέλουν να βελτιώσουν τη στάση του σώματός τους και να κινηθούν με άνεση και ευχαρίστηση χωρίς πόνους και εντάσεις

• Αθλητές, ηθοποιούς, χορευτές και μουσικούς που επιθυμούν να προάγουν την τέχνη τους και να ξεπεράσουν περιορισμούς επίδοσης.

• Όσους υποφέρουν από σοβαρά ορθοπεδικά και νευρολογικά προβλήματα και αναζητούν βελτίωση και ανακούφιση

• Ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας που θέλουν να παραμείνουν κινητικοί και αυτόνομοι

 

Πληροφορίες - εγγραφές: 2332024234 & 6948409474

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"