Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015 11:39

Φίλιππος Μέσης –ΑΕ Χαρίεσσας 1-3

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Του Δημήτρη Δίντση
 
Πολύτιμοι 3 βαθμοί για την ομάδα της Χαρίεσσας η οποία ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας Α1 Ερασιτεχνικής.
Το πρώτο  45΄λεπτο ανήκε στην ομάδα της Μέσης η οποία κυριαρχούσε στο παιχνίδι , χωρίς  όμως να καταφέρει να ανοίξει το σκορ.  Παρά τις πολλές ευκαιρίες του Φίλιππου Μέσης, η Χαρίεσσα με  αντεπιθέσεις κατάφερε να χτυπήσει  την αντίπαλη ομάδα με τον Θοδωρή Παμπουχίδη στο 32’ της αναμέτρησης. Το τέρμα αυτό προκάλεσε σύγχυση στην δυναμική ως τότε ομάδα της Μέσης. Έτσι, νωρίς στο β΄ ημίχρονο (52΄) μετά  από μια καταπληκτική  ενέργεια από τα δεξιά, ο Τοπαλίδης  έσπασε την μπάλα στον αμαρκάριστο Θοδωρή Παμπουχίδη, που εύκολα έκανε το  0-2. Από κει και πέρα οι κιτρινόμαυροι πήραν φωτιά, με αποτέλεσμα να πετύχουν  και  τρίτο γκολ  με τον Δημήτρη Κατσιγιαννόπουλο. Το μόνο που κατάφεραν να πετύχουν οι «βυσσινί» ήταν να μειώσουν  το σκορ σε 1-3 με σκόρερ τον Μύλωνα στο 88΄.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γαβράς, με βοηθούς τους κ.κ Ασβεστάρα και  Μοσχόπουλο.
Συνθέσεις
Φίλιππος Μέσης : Θεοδωρίδης (77′ Δίντσης), Γιάννου, Τρούπκος (64′ Μπαλτζής), Βασιλείου (81′ Γιαννόπουλος), Σότι, Πάτρας Κ., Πάτρας Ρ., Ρόκος, Κακάνης, Μυλωνάς, Γατόπουλος.
ΑΕ Χαρίεσσας : Λιακοόπουλος, Τσίπης, Σταυρίδης (73′ Μπαζάτης), Θεοδωρόπουλος, Λέσκας, Δίντσης, Παμπουχίδης(71’ Μπατανάρας), Χρυσαφίδης, Τσάλμας (46′ Κατσουγιαννόπουλος), Κατσιγιαννόπουλος, Τοπαλίδης.
 
 
 
 
 

Σχετικά Άρθρα