Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017 21:01

Μπέκας - Δάγκας: «Μετρήσαμε τα δοκάρια, είναι κανονικών διαστάσεων»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Θέση για το θέμα που προέκυψε μετά τη χθεσινή αναμέτρηση του Απόλλωνα με τη Νάουσα για το ύψος των τερμάτων πήραν ο πρόεδρος της Νάουσας, Απόστολος Μπέκας, και ο αντιδήμαρχος Νάουσας , Στέλιος Δάγκας μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

 

Οι δύο άνδρες έκαναν λόγο για αστειότητες και υποστήριξαν ότι σήμερα μέτρησαν τα δοκάρια και το ύψος τους είναι αυτό που ορίζουν οι κανονισμοί.

 

Aρχικά μίλησε ο πρόεδρος της Νάουσας, Απόστολος Μπέκας,

 

«2,44 είναι το ύψος τους, κανονικά σύμφωνα με το νόμο. 2.43,5 βγήκε κάπου γιατί υπάρχει λάσπη τώρα. Το γήπεδο είναι βούρκος. Μπήκαμε σε μια διαδικασία και γελάνε όλοι. Έτσι είναι το τερέν. Με αυτά τα δοκάρια έπαιξε στην Α εθνική, παίζει η Εθνική Νέων εδώ πέρα. Το γήπεδο είναι δημοτικό, υπάρχει έγκριση από μηχανικό και διαβεβαιώσεις ότι είναι κανονικό το γήπεδο και ο ίδιος ο διαιτητής μέτρησε τις εστίες και τις βρήκε κανονικές. Ο κ. Καλαϊτζίδης ζήτησε να κοιτάξει τις εστίες γιατί θεωρούσε ότι ήταν κοντές. Έκανε την ένσταση και κατέβηκε ο διαιτητής για να δει εάν πραγματικά ισχύει. Είδε ότι ήταν κανονικές και έτσι ξεκίνησε το παιχνίδι. Έγινε ένα καλό παιχνίδι, διαφήμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Υπήρχαν δύο μεγάλες και ιστορικές ομάδες. Εμείς σεβόμαστε την Καλαμαριά και σεβαστήκαμε και τη δική μας ομάδα. Η ομάδα μας με μέσο όρο ηλικίας τα 20 έτη έπαιξε ισάξια με τους πολύ καλούς παίκτες της Καλαμαριάς και μάλιστα σε ένα δύσκολο τερέν».

 

Ο αντιδήμαρχος Νάουσας, Στέλιος Δάγκας, συμμετείχε στη συζήτηση λέγοντας ότι: «Κάναμε αυτοψία και δεν υπάρχει κανένα θέμα. Είναι για γέλια. Τα μετρήσαμε και είναι κανονικών διαστάσεων. Όπως προβλέπεται από τον κανονισμό, τα δοκάρια είναι κανονικά. Τα δοκάρια είναι τόσα χρόνια σε αυτό το γήπεδο. Μην το γελοιοποιήσουμε άλλο το θέμα, είναι αστειότητες».

 

Πηγή: www.metrosport.gr

 

Σχετικά Άρθρα