Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017 16:37

Ένσταση του Απόλλωνα Καλαμαριάς για τα δοκάρια στο ΔΑΚ Νάουσας – Κανονικά σύμφωνα με το διαιτητή και το φύλλο αγώνος

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ένσταση για αντικακονικότητα των δοκαριών, του γηπέδου όπου και έγινε το παιχνίδι με αντίπαλο την Νάουσα, κατέθεσε μετά τον αγώνα της Κυριακής (29/1) ο Απόλλων Καλαμαριάς.

Οι  «κοκκινόμαυροι» προχώρησαν στο μέτρημα του ύψους των τερμάτων του ΔΑΚ Νάουσας, πρίν την έναρξη του παιχνιδιού αλλά και σήμερα το πρωί, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι τα οριζόντια δοκάρια των δύο τερμάτων ήταν 2.37 αντί για 2.44 ύψος όπου είναι το κανονικό βάσει κανονισμού.

Πάντως, σύμφωνα με το φύλλο αγώνος που συνέταξε ο διαιτητής της αναμέτρησης, μετά την ένσταση που υπεβλήθη μετρήθηκαν τα δοκάρια και ήταν σε ύψος 2,44 συμφωνα με τον κανονισμό. Επίσης ο διαιτητής κ.Σέζος αναφέρει στο φύλλο αγώνος πως μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Καλαμαριάς κ. Καλαιτζίδης απευθυνόμενος στο διαιτητικό τρίο τους είπε πως "ανήκουν σε εγκληματική οργάνωση".

Σύμφωνα με την νομική πλευρά της ομάδας της Καλαμαριάς, και σύμφωνα με τον ΚΑΠ, είναι στις αρμοδιότητες του διαιτητή να μετρήσει τα τέρματα και σε περίπτωση που αυτά δεν είναι στην σωστή διάταξη να μην προχωρήσει στην διεξαγωγή του ματς, με υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας.

 

Σχετικά Άρθρα