Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 07 Ιανουαρίου 2017 21:19

«Άγιος Βασίλης» με τα δώρα! (video, πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σαν άλλος «Άγιος Βασίλης» ο Βασίλης Τσιακίρης με δυο εύστοχες βολές έδωσε τη μεγάλη νίκη στο Ζαφειράκη Νάουσας με 68-65 (ημίχ. 42-33) επί του Φ.Ο. Αριδαίας στο ντέρμπι της Α1 ΕΚΑΣΚΕΜ το βράδυ του Σαββάτου στο Κλειστό της Νάουσας παρουσία λιγοστών φιλάθλων λόγω του παγετού και της χιονόπτωσης.

Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι με τους φιλοξενούμενους να στέκονται πολύ καλά στο πρώτο δεκάλεπτο  που τελείωσε 22-20 υπέρ του Ζαφειράκη. Στο δεύτερο όμως δεκάλεπτο η ομάδα της Νάουσας με πρωταγωνιστή τον Τούφα  μαζί  με τους Βάινγκαντ και Σκουλαριώτη πήρε μια διαφορά την οποία διατήρησε στο τέλος του πρώτου ημίχρονου (42-33).

Στο τρίτο δεκάλεπτο η ζώνη του Φ.Ο. Αριδαίας «βραχυκύκλωσε» τον Ζαφειράκη με αποτέλεσμα η διαφορά να μειωθεί στο 52-48 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο όμως οι παίκτες των Τούφα – Πουρλίδα έπαιξαν καλύτερη και κυρίως πιο  επιθετική άμυνα, πήραν καθοριστικά ριμπάουντ και με την εμπειρία των Μουρατίδη, Ζιάννη και φυσικά του Βασίλη Τσιακίρη κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 68-65.

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα