Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016 10:02

Μεγάλο «διπλό» για τον Ζαφειράκη στη Κατερίνη, το Σάββατο στο κλειστό με Γιαννιτσά

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Φώτο αρχείου

 

Μεγάλη νίκη και σε σκορ και σε σημασία, σημείωσε η ομάδα μπάσκετ του Ζαφειράκη για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ, καθώς επιβλήθηκε επί του ΓΑΣ Βαφύρας στη Κατερίνη με σκορ 38-75.

 Η ομάδα μας μπήκε από την αρχή πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με πολύ καλή αμυντική λειτουργία και με πρώτα βιολιά στην επίθεση τους Αντώνη Τούφα και Γιώργο Μουρατίδη, πήρε από την αρχή διαφορά στο σκορ και έφτασε εύκολα στη νίκη. Το ημίχρονο βρήκε μπροστά την ομάδα μας με 25-33, ενώ το εκπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο που έληξε με επιμέρους σκορ 8-23, έβαλε τις βάσεις για την εύκολη επικράτηση. Τους πόντους σημείωσαν οι: Βάϊγκαντ, Τσακίρης, Μουρατίδης 22 (3), Ζιάνης 3 (1), Βαδόλας 5 (1), Μπάμπος, Ζαχαριάδης 4, Σκουλαριώτης 11 (1), Σιδηρόπουλος 9 (1), Ζέφυρος 2, Λιόλιος 5, Τούφας Α 14 (3).  Στα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχώρισε η νίκη του ΑΟΚ Βέροιας στη δεύτερη παράταση επί του Πανεδεσσαικού. Στη βαθμολογία η ομάδα μας βρίσκεται πλέον στην έκτη θέση με 15 βαθμούς.

Για τα πλαίσια της 11ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου, η ομάδα μας υποδέχεται το Σάββατο 17/12 στις 20:00 στο κλειστό της πόλης μας την ομάδα των Γιαννιτσών. Η ομάδα μας έχει σαν στόχο τη νίκη με την οποία ενδέχεται να βρεθεί στη πρώτη τετράδα αναλόγως και τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου, το μεν εφηβικό ταξιδεύει την Κυριακή 18/12 στο Κιλκίς για να παίξει με τον τοπικό Αετό στις 12:00 ενώ το παιδικό τμήμα την ίδια μέρα στις 10:00 αντιμετωπίζει τον Φίλιππο Βέροιας στη Βέροια.

Τέλος, οι παίκτες και το προπονητικό teamκαι ο έφορος του τμήματος μπάσκετ, εύχονται περαστικά και γρήγορα να είναι κοντά μας στον αθλητή του συλλόγου Γιώργο Δίντση που τραυματίστηκε στον αγώνα του εφηβικού την Κυριακή.

 

Σχετικά Άρθρα