Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2016 09:19

Η Ακαδημία Αντισφαίρισης Νάουσας στην κορυφή!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με τρείς συμμετοχές στους δύο τελικούς(Α/Κ 12) στο 5ο και τελευταίο Ε3 της Γ Ένωσης(αφορά 7 νομούς και περίπου 20 συλλόγους).Για άλλη μια φορά οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας μας έκαναν υπερήφανους.

Στο μεγάλο τελικό Α12 ο Ορέστης Καρανάτσιος (Νο 2 στο ταμπλό) έκανε την καλύτερή του εμφάνιση και κατάφερε να κερδίσει σ έναν απολαυστικό αγώνα τον συμπαίκτη και πολύ καλό του φίλο Φίλιππο Σεραφείμ(Νο 1 στο ταμπλό) με 6-2 6-3.

Στην κατηγορία Κ12 Τίνα Κάλλη έφτασε άνετα στον τελικό αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει την αθλήτρια "έκπληξη" από το ΟΑ Κατερίνης και έχασε με σκόρ 6-3 6-2.

Η αγωνιστική σαιζόν τελειώνει το ερχόμενο σαβ/κο με το τουρνουά ΜΑΣΤΕΡ της Γ Ένωσης και αφορά τους 4 καλύτερους αθλητές σε κάθε κατηγορία και στο οποίο συμμετέχουν οι Φίλιππος Σεραφείμ και Καρανάτσιος Ορέστης καθώς και η Τίνα Κάλλη ως αναπληρωματική.

 

Η πρόεδρος Ανδρονίκη Κολτσάκη και το ΔΣ του συλλόγου εύχονται  στους μικρούς αθλητές μας αλλά και τον προπονητή μας κ. Γεωργάκη Κ. πάντα νίκες μα πάνω απ όλα υγεία και καλή πρόοδο και εκτός γηπέδων.

Σχετικά Άρθρα