Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016 12:14

Ήττα του Ζαφειράκη στο μπάσκετ από την ΑΓΕ Πιερίας, το Σάββατο στο κλειστό με ΓΑΣ Έδεσσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την ήττα γνώρισε στη Κατερίνη από την ΑΓΕ Πιερίας για το πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής ο Ζαφειράκης Νάουσας με σκορ 68-60. Η ομάδα μας έτσι έμεινε στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας καθώς με 11 βαθμούς (3 νίκες και 5 ήττες) βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας.

 Το παιχνίδι ήταν ντέρμπυ καθ’ όλη σχεδόν τη διάρκεια του. Η ομάδα μας έκανε ένα κακό ξεκίνημα βρέθηκε να χάνει με 19-7 αλλά με πίεση στην άμυνα και με καλές επιλογές στην επίθεση έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη με 37-41. Στο δεύτερο ημίχρονο, η πολύ καλή άμυνα ζώνης της ΑΓΕ σε συνδυασμό με την απίστευτη αστοχία της ομάδα μας από την περιφέρεια, έφερε τελικώς την ήττα με 68-60. Τους πόντους της ομάδας μας σημείωσαν οι Τούφας 16, Σκουλαριώτης  15, Βάιγκαντ 5, Μουρατίδης 3, Σιδηρόπουλος 6, Λιόλιος 7, Ζαχαριάδης 6, Μπάμπος 2. Από την ομάδα της Κατερίνης πρώτος σκόρερ ο Καραγιάννης με 31 πόντους.  Για το πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής η ομάδα μας επιστρέφει στην έδρα της και αντιμετωπίζει το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο κλειστό της πόλης μας την ομάδα του ΓΑΣ Έδεσσας 2011. Πρόκειται για ένα αρκετά κομβικό παιχνίδι καθώς η ομάδα της  Έδεσσας βρίσκεται με 13 βαθμούς στην 4η θέση της βαθμολογίας, θέση που οδηγεί στα play-offεπομένως η νίκη είναι μονόδρομος προκειμένου η ομάδα μας να πλησιάσει την πρώτη τετράδα.

Όσον αφορά τα δύο άλλα τμήματα του Ζαφειράκη, το εφηβικό τμήμα επανέρχεται μετά το ρεπό του και αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 14:00 την ομάδα του Πανεδεσσαικού. Εκτός έδρας αγωνίζεται και η παιδική ομάδα η οποία αντιμετωπίζει την ίδια μέρα στις 12:00 στα Γιαννιτσά τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο.

Σχετικά Άρθρα