Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016 14:55

Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ σε εκδήλωση του Διεθνούς Ιδρύματος Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

  Την Πέμπτη το πρωί έγινε στο Λιτόχωρο, στο Αλεξάνδρειο  εκδήλωση προς τιμήν των αθλητών που στελέχωσαν την  Εθνική Ομάδα Παγκρατίου Αθλήματος, στο  Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος στην πόλη Έμπολι της Ιταλίας.

 Η εκδήλωση έγινε από το Διεθνές Ϊδρυμα Μεγάλου Αλέξανδρου, (το Διεθνές Ίδρυμα Μεγάλου  Αλεξάνδρου είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου, το οποίο ιδρύθηκε το 1992 με την πρόθυμη συμβολή των Παμμακεδονικών Οργανώσεων όλου του κόσμου και τη γενναιόδωρη συμμετοχή της Ελληνικής Πολιτείας. Διοικείται από 5μελές Διοικητικό Συμβούλιο στην Αμερική, με έδρα τη Νέα Υόρκη) .

  Στην εκδήλωση παρέστησαν Περιφερειάρχες , εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης , ο πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Διονύσης Πασχάλης , η Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου , ο Γ.Γ. της Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος κ. Παναγιώτης Κανελόπουλος , αλλά και πολλά ακόμα άτομα του αθλητικού και πολιτικού κόσμου της χώρας .

  Η όλη εκδήλωση είχε τα πάντα , ξενάγηση στο χώρο του Αλεξάνδρειου από την αρχαιολόγο του ιδρύματος , επίδειξη του Παγκρατίου Αθλήματος , ομιλίες και τέλος δεξίωση με μουσική υπόκρουση πιάνου.

 Από την πόλη μας παραβρέθηκε ο Προπονητής του Α.Σ.Π.Τ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ Νάουσας κ. Γεώργιος Καισαρίδης, μαζί με  2 αθλητές που διακρίθηκαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ,την Θεοδώρα Φειδάντση  (αργυρό μετάλλιο) και τον Κωνσταντίνο Μίγγα (χρυσό μετάλλιο).

   Η όλη εκδήλωση όπως μας είπε ο κ. Καισαρίδης ,μύριζε Ελλάδα και το συναίσθημα ξεχείλιζε .Χαρακτηριστική ήταν η φράση του ότι : “ Mε αυτά που άκουσα στην εκδήλωση , εγώ ο μικρός Έλληνας , αισθάνθηκα πολύ μεγάλος”.

Σχετικά Άρθρα