Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016 11:34

Εκτός με ΑΓΕ Πιερίας ο Ζαφειράκης στο μπάσκετ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τη νίκη πανηγύρισε η ομάδα μπάσκετ του Ζαφειράκη Νάουσας για τα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ, καθώς επικράτησε εύκολα εκτός έδρας επί του ΑΟΚ Γουμένισσας με σκορ 51-65.

 Η ομάδα μας, η οποία δείχνει σιγά σιγά να δείχνει το πραγματικό αγωνιστικό της πρόσωπο, επέβαλλε από την αρχή το ρυθμό της, και με συνεχή πίεση ανάγκασε την άπειρη ομάδα της Γουμένισσας σε συνεχή λάθη, τα οποία μετουσίωνε σε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Το ημίχρονο έτσι βρήκε την ομάδα μας μπροστά στο σκορ με 25-40. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας συνέχισε στο ίδιο μοτίβο, η διαφορά σπανίως έπεφτε κάτω από τους 17-20 πόντους και έτσι το τελικό 51-65 ήρθε φυσιολογικά. Η ομάδα μας με αυτή τη νίκη έφτασε τους 10 βαθμούς και βρίσκεται στην 7η θέση του πρωταθλήματος. Στα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχώρισε η εντυπωσιακή νίκη της Αριδαίας μέσα στη Βέροια επί του ΑΟΚ, νίκη που τη καθιστά πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα και μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά την 8η αγωνιστική η ομάδα μας αγωνίζεται αυτό το Σάββατο 26 Νοεμβρίου για δεύτερο σερί αγώνα εκτός έδρας καθώς θα ταξιδέψει στη Κατερίνη για να αντιμετωπίσει την τοπική ΑΓΕ Πιερίας η οποία είναι και νεοφώτιστη στη κατηγορία. Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς το ρόστερ της αντιπάλου μας είναι ιδιαιτέρως δυνατό και για αυτό μάλιστα βρίσκεται και στην 5η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς.

Όσον αφορά το εφηβικό τμήμα του συλλόγου, αυτό θα έχει ρεπό αυτή τη Κυριακή και θα συνεχίσει να απολαμβάνει το αήττητο σερί της καθώς έχει 3 νίκες σε 3 παιχνίδια. Το παιδικό τμήμα αγωνίζεται τη Κυριακή 27 Νοεμβρίου εντός έδρας και αντιμετωπίζει την ομάδα του ΓΑΣ Μελίκης στο κλειστό της πόλης μας στις 10:00.

Αγωνιστική δράση υπάρχει αυτό το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και για τις ακαδημίες του συλλόγου μας. Τα τμήματα των γεννηθέντων 2003 και 2005 θα υποδεχτούν στο κλειστό της πόλης μας από τις 11:00 ως τις 14:00 τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα του Φιλίππου Βέροιας.

Σχετικά Άρθρα