Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016 20:28

Ζαφειράκης Μπάσκετ: Έφερε το ματς στην παράταση αλλά έχασε (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Γκραν γκινιόλ ήταν το ματς ανάμεσα στον Ζαφειράκη Νάουσας και στον Πανεδεσαικό το οποίο τελικά έληξε υπέρ της ομάδας της Έδεσσας με 74-79 στην παράταση, με τον κανονικό αγώνα να λήγει 71-71 και το ημίχρονο 33-38.

Οι παίκτες των Τούφα - Πουρλίδα παρουσιάστηκαν νευρικοί και αγχωμένοι με αποτέλεσμα να μείνουν πίσω στο σκορ με 33-38. Επιπλέον ο Ζαφειράκης Νάουσας στάθηκε άτυχος καθώς τραυματίστηκε στο τέλος του πρώτου ημίχρονου με τράβηγμα στο δικέφαλο του ποδιού του ο Βασίλης Τσιακίρης.

Στην επανάληψη ο  Ζαφειράκης κατάφερε να αντιδράσει καθώς δυνάμωσε την άμηνα του ενώ η χρησιμοποίηση τριών γκαρντ στην επίθεση , του Μπάμπου, του Μουρατίδη και του Τούφα τον έκανε πιο γρήγορο στην επίθεση. Επίσης και ο Πανεδσαικός υπέστη πλήγμα με τον τραυματισμό του Σημαιοφορίδη που έπαθε διάστρεμμα στον αστράγαλο.

 

Το τρίτο δεκάλεπτο έληξε 51-53 υπέρ του Πανεδεσσακικού και στο 4ο το οποίο ήταν δραματικό ο Ζαφειράκης ενώ προηγήθηκε 68-32 με δυο απανωτά τρίποντα του Γόλη Σκουλαριώτη τελικά ισοφαρίστηκε και το  ματς πήγε στην παράταση.

Στην πεντάλεπτη παράταση η κούραση και η ατυχία των παικτών του Ζαφειράκη οδήγησαν την ομάδα στην ήττα με το νεαρό Μπάμπο να είναι ο μοιραίος παίκτης του αγώνα χάνοντας καθοριστικά τρίποντα στο τέλος, παρότι είχε βοηθήσει σημαντικά στην οργάνωση του παιχνιδιού του Ζαφειράκη.

 

Σχετικά Άρθρα