Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016 10:39

Τα νέα του Ζαφειράκη Νάουσας στο μπάσκετ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Εντατικά συνεχίζονται οι προπονήσεις του αντρικού τμήματος μπάσκετ του Ζαφειράκη Νάουσας, προκειμένου να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η οποία έχει ορισθεί για τις 8 Οκτωβρίου. Πρεμιέρα με ντέρμπυ καθώς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Φ.Ο Αριδαίας. Στα πλαίσια της όσο γίνεται καλύτερης προετοιμασίας την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου στις 19:30 η ομάδας θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα στο κλειστό της πόλης μας την ομάδα του Πανεδεσσαικού η οποία αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην φετινή περίοδο.

Τα υπόλοιπα τμήματα προπονούνται και αυτά κανονικά εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων τους που θα ξεκινήσουν λίγο αργότερα από το αντρικό τμήμα. Στα πλαίσια αυτά την Κυριακή 2 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη μπασκετική εξόρμηση της χρονιάς καθώς τα τμήματα των παίδων, των γεννηθέντων 2003 και 2005 θα μεταβούν στην Έδεσσα για φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα του Πανεδεσσαικού.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα κίνηση που μαρτυρά το επίπεδο λειτουργίας του τμήματος μπάσκετ θα λάβει χώρα από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου. Πιο συγκεκριμένα, για να μειωθούν οι μετακινήσεις των παιδιών Δημοτικού και Γυμνασίου που επιθυμούν να ενταχθούν στις ακαδημίες μπάσκετ της ομάδας μας, οι υπεύθυνοι του τμήματος αποφάσισαν να λειτουργήσουν και τμήματα στις δημοτικές ενότητες Ανθεμίων και Ειρηνούπολης. Την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 16:00 το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Γυμνασίου του Κοπανού θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση μεταξύ των υπευθύνων του τμήματος και των παιδιών που ενδιαφέρονται. Οι προπονήσεις θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στις 16:00 στο Δημοτικό σχολείο της Μαρίνας και κάθε Τετάρτη στις 16:00 στο Γυμνάσιο του Κοπανού. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λαμβάνετε από την υπεύθυνο των προπονήσεων κ. Ηρακλή Τούφα στο τηλέφωνο 6938997206.

Σχετικά Άρθρα