Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016 11:33

Τα νέα του Ζαφειράκη Νάουσας στο χάντμπολ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Φώτο αρχείου

 

Ολοκληρώθηκε στο ΔΑΚ Έδεσσας το δυνατό τουρνουά που διοργάνωσε ο Αερωπός με την συμμετοχή των ομάδων  ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι. ,ΠΑΟΚ , Ζαφειράκη Νάουσας, Αερωπού Έδεσσας, Φοίβου Συκεών και ΑΕΣΧ Πυλαίας .

Η ομάδα του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ κατέκτησε την 5η θέση πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους.

Καθώς πλησιάζει η έναρξη του πρωταθλήματος στις 15/10/2016 η ομάδα του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ ανεβάζει ρυθμούς προκειμένου να είναι έτοιμη. Φέτος ο στόχος της ομάδας είναι καταρχήν η είσοδος στην τελική τετράδα των PLAYOFF καταλαμβάνοντας την 1η η την καλύτερη δυνατή θέση και από εκεί και πέρα να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί. Οι στόχοι αυτοί είναι εφικτοί βάσει του ρόστερ της ομάδας αλλά χρειάζεται για ακόμη μία φορά η συμπαράσταση του κόσμου και των φορέων της πόλης για να τους πετύχει.

Το Σάββατο 24/9/2016  ώρα 16.00 μμ θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ ΝΑΟΥΣΑΣ φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ ΝΑΟΥΣΑΣ – ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και την Τετάρτη 28/9/2016 η ομάδα του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ θα αγωνιστεί με τον ίδιο αντίπαλο στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

Ξεκίνησε η διάθεση των καρτών οικονομικής ενίσχυσης του τμήματος τις οποίες όσοι επιθυμούν μπορούν να τις προμηθευτούν κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα του Σαββάτου και τις ημέρες των επίσημων αγώνων αλλά και από τους υπεύθυνους του τμήματος και τους αθλητές .

 

 

Σχετικά Άρθρα