Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 27 Μαϊος 2016 15:35

Φιλικός αγώνας των κοριτσιών του Ζαφειράκη Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αν και οι επίσημες υποχρεώσεις των τμημάτων του Ζαφειράκη Νάουσας στο μπάσκετ έχουν ολοκληρωθεί, εν τούτοις οι προπονήσεις συνεχίζονται και διοργανώνονται και φιλικά παιχνίδια για τα παιδιά των ακαδημιών.

 Στα πλαίσια αυτών των φιλικών αγώνων το τμήμα των κοριτσιών υπό την προπονητική επίβλεψη των Ηρακλή Τούφα και Δημήτρη Τζέκου, θα δώσει φιλικό αγώνα με την ομάδα του Αρίων Πτολεμαΐδας το Σάββατο 28 Μαΐου στις 11:00 στο κλειστό της πόλης μας. Οι φιλικοί δεσμοί με την ομάδα της Πτολεμαΐδας που δημιουργήθηκαν μετά την επίσκεψη του τμήματος μας στη γείτονα πόλη πριν από μερικούς μήνες συνεχίζονται, αυτή τη φορά με την επίσκεψη των κοριτσιών του Αρίων στη Νάουσα. Να αναφέρουμε για τους μη μυημένους στο γυναικείο μπάσκετ ότι ο Αρίων Πτολεμαΐδας είναι μια παραδοσιακή δύναμη της χώρας μας, με πολλές παρουσίες στην Α1 γυναικών, με συμμετοχή του σε τελικό κυπέλλου Ελλάδας και ασχολείται στις ακαδημίες του, αποκλειστικά με τμήματα κοριτσιών.

Ο αυριανός φιλικός αγώνας είναι ο πρώτος αγώνας μπάσκετ γυναικών (είτε επίσημος είτε φιλικός) που θα γίνει στο κλειστό μας μετά από σχεδόν 6 χρόνια!

Σχετικά Άρθρα