Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016 16:28

Δεν τα κατάφεραν οι έφηβοι του Ζαφειράκη Νάουσας (φωτορεπορτάζ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σ’ ένα παιχνίδι γεμάτο νευρικότητα, ένταση και πάθος η εφηβική ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας δεν κατάφερε να καλύψει την διαφορά των 12 πόντων που είχε χάσει στο πρώτο ματς και έχασε τον τίτλο το πρωταθλητή της ΕΚΑΣΚΕΜ από τον Πιερικό στο κατάμεστο από κόσμο Κλειστό Δημοτικό Στάδιο της Νάουσας.

Το ματς έληξε 60-61 υπέρ τη  ομάδας της Κατερίνης το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ  οι παίκτες του Νίκου Τούφα και του Θανάση Πουρλίδα, παρουσιάστηκαν αγχωμένοι κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Πολλά λάθη στην επίθεση, κυρίως στο κατέβασμα της μπάλας, βεβιασμένα σουτ και πολύ άγχος συνέθεσαν την εικόνα του Ζαφειράκη στ πρώτο 20λεπτο.

Στην επανάληψη, η ομάδα της Νάουσας ανέβασε την απόδοση της και με μπροστάρηδες του Ζέφυρο, Λιόλιο  Τούφα και Ζαχαριάδη χτύπησαν στα ίσια το ματς το οποίο χάσανε στις λεπτομέρειες, ενώ μετά το τέλος του παιχνιδιού είχαμε ένταση και διαπληκτισμούς μεταξύ των παραγόντων κυρίως των δυο ομάδων. Ευτυχώ με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν.

Προφανώς και η προσπάθεια παικτών προπονητών και διοίκησης είναι άξια συγχαρητηρίων και το στοίχημα είναι αυτά τα παιδιά να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και στην ανδρική ομάδα.

Θετικό επίσης το γεγονός πως το γήπεδο γέμισε με φιλάθλους γεγονός που πρέπει να συνεχιστεί και στα ματς της ανδρικής ομάδας.

 

 

Σχετικά Άρθρα