Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 09 Απριλίου 2016 20:57

Μεγάλη εμφάνιση παρά την ήττα για τον Ζαφειράκη Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε ένα δραματικό παιχνίδι ,σε ένα πραγματικό ντέρμπυ ο Ζαφειράκης Νάουσας δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 83-77 από την ομάδα της Αριδαίας.

 Το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 21-21, αν και η ομάδα μας προηγήθηκε στο σκορ με 13-20. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα της Αριδαίας εκμεταλλεύτηκε την ευστοχία της έξω από τα 6.75 και έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη με 42-39. Στο ίδιο μοτίβο και η τρίτη περίοδος η οποία έληξε με 63-57. Η τελευταία περίοδος έσπασε καρδιές. Με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ, με δυνατές φάσεις η ομάδα μας πάλεψε ως το τέλος αλλά ηττήθηκε τελικώς με 83-77. Κανείς από όσους αγωνίσθηκαν δεν υστέρησε, όλοι έδωσαν ότι μπορούσαν.

Δυστυχώς, αρνητικός πρωταγωνιστής για άλλη μια φορά η διαιτησία. Σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, σε ημιτελικό play-off δίπλα στον έμπειρο Ταρενίδη, ορίσθηκε ο κ. Χρυσάφης από την Κατερίνη,ο οποίος έκανε τα πάντα για να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα    η τεχνική ποινή στον Σιαμήτρο (ακόμα και μετά τη λήξη δεν μπορούσε να μας εξηγήσει γιατί την έδωσε) με την οποία αποβλήθηκε με 5ο φάουλ.

Επίσης, ανέχθηκε τα ύπουλα χτυπήματα παικτών της Αριδαίας προς τον Τσακίρη χωρίς να σφυρίζει σχεδόν τίποτα!! Καλό θα είναι στα επόμενα παιχνίδια να ορίζονται δύο έμπειροι διαιτητές αντάξιοι της κρισιμότητας της κατάστασης. Επίσης και η Γραμματεία θα πρέπει να επιλέγεται με κάποια κριτήρια και να γνωρίζει στοιχειώδη κανόνες του μπάσκετ και να μην υποκύπτει σε λάθη (όλως τυχαίως υπέρ της Αριδαίας). Επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων, το Σάββατο 16 Απριλίου στο κλειστό της πόλης μας. Με νίκη της ομάδας μας η σειρά θα οδηγηθεί σε τρίτο παιχνίδι, με ήττα η ομάδα της Αριδαίας προκρίνεται στον τελικό του πρωταθλήματος.

 

Ανταπόκριση: Δημήτρης Τζέκος

Σχετικά Άρθρα