Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 05 Απριλίου 2015 10:42

Συντριβή του Ζαφειράκη από τον Εύαθλο, κακή η διαιτησία

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Οι απουσίες, τα πολλά λάθη και η διαιτησία, διαμόρφωσαν το πάζλ της συντριβής του Ζαφειράκη Νάουσας με 52-81 (ημιχρ. 30-34) από τον Εύαθλο Πολυκάστρου,  στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α ΕΚΑΣΚΕΜ, το απόγευμα του Σαββάτου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νάουσας.
Μετά από αυτή την ήττα η ομάδα της Νάουσας κατατάχθηκε στην 3η θέση κα θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας την Αλεξάνδρεια (στόχος οι δυο νίκες) στα μπαράζ του πρωταθλήματος.
Χαρακτηριστικό του αγώνα οι πολλές διαμαρτυρίες από παίκτες, προπονητές και φιλάθλων για την διαιτησία των Σαρακενίδη και –Χατζημπαλίδη.

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Ζαφειράκης ξεκίνησε με τους Λιόλιο, Σιαμήτρο, Μουρατίδη, Ψαρά, Σιδηρόπουλο και κατάφερε να προηγηθεί 15 -10  αλλά παράλληλα ξεκίνησαν και οι διαμαρτυρίες για τα σφυρίγματα των διαιτητών. Το δεκάλεπτο τελείωσε 19-18 υπέρ του Ζαφειράκη Νάουσας.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο εκνευρισμός για τα σφυρίγματα των διαιτητών συνεχίστηκε, ο Ζαφειράκης έχασε τον ρυθμό  του και ο Εύαθλος προηγήθηκε στο ημίχρονο 30-34.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι έχοντας και την ανέχεια των διαιτητών έσφιξαν την άμυνα τους, πίεσαν με αποτέλεσμα οι παίκτες του Ζαφειράκη να υποπέσουν σε πολλά λάθη, να έχουμε διαμαρτυρίες και τεχνικές ποινές και ο Εύαθλος να ξεφύγει με 47-59.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η διαφορά ανέβηκε κι άλλο 50-70  και στη τέλος οι κόουτς Τούφας και Πουρλίδας έβαλαν στο παιχνίδι παίκτες της ομάδας των Παίδων ρίχνοντας ουσιαστικά λευκή πετσέτα. Τελικό σκορ 52-81 για τον Εύαθλο. 

Πάντως είναι χαρακτηριστικό πως οι φίλαθλοι χειροκροτούσαν ειρωνικά τις αποφάσεις των διαιτητών.

Η σύνθεση του Ζαφειράκη Νάουσας (Τούφας – Πουρλίδας): Βάιγκαντ (3) ,Σιαμήτρος (17) , Σκουλαριώτης (3), Σιδηρόπουλος (8), Ψαράς (5), Μουρατίδης (8), Λιόλιος (6), Δίντσης (2)
 





Σχετικά Άρθρα