Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2016 10:45

Ζαφειράκης Μπάσκετ: Εντός με Πανεδεσσαϊκό

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η 20η αγωνιστική διεξάγεται αυτό το Σάββατο 5 Μαρτίου για το πρωτάθλημα μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΜ και η ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας υποδέχεται σε ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι την ομάδα του Πανεδεσσαίκού στο κλειστό της πόλης μας στις 18:00.

 Η ομάδα της Έδεσσας παρουσιάζεται ιδιαίτερα αδύναμη στο πρωτάθλημα ως τώρα και ήταν σχεδόν βέβαιο ότι θα υποβιβαζόταν, αν δεν αποσυρόταν από το πρωτάθλημα η ομάδα της Κρύας Βρύσης. Η ομάδα μας ενδέχεται αυτή την αγωνιστική να σφραγίσει και μαθηματικά την είσοδο της στην τετράδα καθώς με νίκη δική της και ήττα ταυτόχρονα της Αλεξάνδρειας από την πρωτοπόρο Αριδαία στην Αριδαία, κλείνει και μαθηματικά θέση στα play-off. Το παιχνίδι ορίσθηκαν να διαιτητεύσουν οι Ντόγκας-Καραμανλής.

Το εφηβικό τμήμα δίνει τον δεύτερο και ίσως τον πιο καθοριστικό του αγώνα στην τελική φάση του πρωταθλήματος εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΜ καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Κυριακή 6 Μαρτίου στις 14:00 στη Κατερίνη τον τοπικό Πιερικό. Η ομάδα της Κατερίνης είναι ο μοναδικός αντίπαλος της ομάδας μας στο δρόμο για τη κατάκτηση του Πρωταθλήματος καθώς όπως φάνηκε και από τα πρώτη αγωνιστική, η άλλη ομάδα της τελικής τριάδας τα Γιαννιτσά, δεν μπορούν να συνσγωνιστούν την ομάδα μας και τον Πιερικό. Το παιχνίδι ορίσθηκαν να σφυρίξουν δύο Κατερινιώτες διαιτητές οι Ταρενίδης Στ. και Σιαμάτρας.

Τέλος το μίνι των αγοριών το οποίο παρουσιάσε ελπιδοφόρα δείγματα την πρώτη αγωνιστική, αγωνίζεται επίσης την Κυριακή 6 Μαρτίου στις 14:00 στη Βέροια με τον τοπικό ΑΟΚ.

Σχετικά Άρθρα