Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016 10:24

Ζαφειράκης Μπάσκετ: Ντέρμπι στο «Κλειστό» με Αριδαία

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ένα πλήρες Σαββατοκύριακο έρχεται για τις ομάδες μπάσκετ του Ζαφειράκη Νάουσας το διήμερο 20-21 Φεβρουαρίου.

Ξεκίνημα κάνει το αντρικό τμήμα το οποίο το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στις 18:00 υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας την ομάδα της Αριδαίας σε ένα ντέρμπυ ολκής. Η ομάδα της Αριδαίας) βρίσκεται στη πρώτη θέση της βαθμολογίας μπροστά από τις παραδοσιακές δυνάμεις της περιοχής μας. Η ομάδα του Ζαφειράκη προετοιμάζεται πυρετωδώς για το μεγάλο αυτό ντέρμπυ καθώς σε περίπτωση νίκης θα βρίσκεται πολύ κοντά στο στόχο της που είναι η είσοδος στη πρώτη τετράδα και η συμμετοχή στα play-off.

Οι παίκτες και το προπονητικό team καλούν το φίλαθλο κοινό της πόλης μας να γεμίσει το κλειστό το απόγευμα του Σαββάτου και να βοηθήσει την ομάδα μας με τη φωνή του και το χειροκρότημα του, μακριά από ακρότητες.

Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου τη σκυτάλη παίρνει το παιδικό τμήμα το οποίο αντιμετωπίζει στις 10:00 στη Βέροια στο ΔΑΚ Μακροχωρίου την ομάδα του Φιλίππου Βέροιας σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει σε πολύ μεγάλο ποσοστό ποια από τις δύο ομάδες θα καταλάβει τη πρώτη θέση του ομίλου και θα προκριθεί στη τελική τριάδα του πρωταθλήματος. Η αποστολή των παιδιών μας είναι ιδιαιτέρως δύσκολη καθώς πέρα από τη νίκη χρειάζονται και να έρθει αυτή με διαφορά άνω των 13 πόντων ώστε να καλύψουν την διαφορά της ήττας από το Φίλιππο στον πρώτο γύρο. Τα παιδιά υπό της οδηγίες των προπονητών τους προετοιμάστηκαν σκληρά και είναι αποφασισμένα να παίξουν όσο γίνεται καλύτερα ώστε να πετύχουν κάτι που στην αρχή της σεζόν φαινόταν πολύ δύσκολο.

Όσον αφορά το εφηβικό τμήμα, αυτό έχει το καθιερωμένο ρεπό του αυτό το Σαββατοκύριακο.

Σχετικά Άρθρα