Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016 23:01

Μπάσκετ Ζαφειράκης Νάουσας: Εκτός με Βαφύρα Κατερίνης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνεχίζονται αυτό το διήμερο 13-14 Φεβρουαρίου τα πρωταθλήματα μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΜ. Να θυμίσουμε ότι το προηγούμενο σαββατοκύριακο δεν υπήρξε αγωνιστική δράση λόγω αναβολής όλων των αγώνων εξαιτίας της δύσκολης μετακίνησης των ομάδων από τις αγροτικές κινητοποιήσεις.

 Να θυμίσουμε ότι η αντρική ομάδα αγωνίζονταν εκτός έδρας με το Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών (Θα ορισθεί ποτέ θα γίνει ο αγώνας τις επόμενες ημέρες), το εφηβικό αγωνίζονταν εντός έδρας με την Αριδαία (ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 14:00) ενώ το παιδικό αγωνίζονταν στη Σκύδρα με τον τοπικό Σκυδραΐκό (ο αγώνας θα γίνει επίσης Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 10:00).

Συνεχίζεται λοιπόν το αγωνιστικό πρόγραμμα και η αντρική ομάδα του Ζαφειράκη ταξιδεύει στο Δίον της Κατερίνης για να αντιμετωπίσει το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στις 18:00 το τοπικό Βαφύρα Κατερίνης. Η ομάδα μας έχει ως μόνο στόχο τη νίκη που θα την διατηρήσει στη 4η θέση του πρωταθλήματος και στην είσοδο στα play-off του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Κατερίνης είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτως αντιπάλου. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξήχθησαν οι προπονήσεις αυτής της εβδομάδας πλην της απουσίας του Ζιάννη λόγω υψηλού πυρετού.

Όσον αφορά τα δύο υπόλοιπα τμήματα, το εφηβικό έχει ρεπό ενώ το παιδικό υποδέχεται την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 10:00 την ομάδα της Μελίκης. Επίσης το Σάββατο 13/2 τα πιο μικρά ηλικιακά τμήματα μας, θα παίξουν φιλικά παιχνίδια στο κλειστό της πόλης μας με τα αντίστοιχα του ΓΑΣ Έδεσσας από τις 10:00.

Σχετικά Άρθρα