Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016 19:34

Η Κολυμβητική Ακαδημία Νάουσας στη συνάντηση «Αρήστεια» στη Θεσσαλονίκη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε ένα δυνατό τεστ εν όψει των Χειμερινού Αγώνων συμμετείχαν οι αθλητές του αγωνιστικού τμήματος της Κολυμβητικής Ακαδημίας «Νάουσα» το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη. Οι 11 αθλητές της Κ.Α.Ν. έλαβαν μέρος στην κολυμβητική συνάντηση «Αρήστεια» στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης που διοργανώνονται από  τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος και παγκόσμιοι πρωταθλητές όπως η Κέλλυ Αραούζου, ο Αντώνης Φωκαίδης και ο Άρης Γρηγοριάδης ανεβάζοντας το κολυμβητικό επίπεδο των αγώνων.

Στο προπονητικό κομμάτι, εκτός από τα χρήσιμα συμπεράσματα που έβγαλε ο προπονητής κος Λαζαρίδης Βασίλης για την ετοιμότητα των αθλητών, είχαμε την συμπλήρωση του παζλ των αθλητών που θα συμμετέχουν στους Χειμερινούς Αγώνες με την Γιαννακίδου Αφροδίτη η οποία έπιασε το όριο στα 50μ Ύπτιο. Νέα όρια έπιασαν επίσης: η Νούση Ναυσικά στα 200μ μικτή Γυναικών πιάνοντας το όριο ΟΠΕΝ και τερματίζοντας 2η στο σύνολο, ο Εξηντάρας Στέργιος, η Δημούλα Ευγενία και η Πολύζη Ελένη στα 50μ ελεύθερο και η Ταχυδρομίδου Δέσποινα στα 200μ ελεύθερο.

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Ταχυδρομίδη Θεόδωρο στα 400μ ελεύθερο και ατομικά ρεκόρ για τους Ιωαννίδη Σπύρο (3), Πλουμπίδου Ανθή (1), Λαφάρα Αφροδίτη (1) και Μουρατίδου Χριστίνα (1).  

 

Σχετικά Άρθρα