Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2015 17:48

Ζαφειράκης Μπάσκετ: Εκτός έδρας με Πανεδεσσαϊκό

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η ένατη αγωνιστική διεξάγεται αυτό το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου για το πρωτάθλημα μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΜ και ο Ζαφειράκης Νάουσας  αντιμετωπίζει στην Έδεσσα στις 18:00 την ομάδα του Πανεδεσσαϊκού.

Μετά τη μεγάλη νίκη επί της Αλεξάνδρειας το προηγούμενο Σάββατο στο κλειστό, η ομάδα μας έχει μια χρυσή ευκαιρία να πετύχει μία ακόμα εκτός νίκη καθώς η ομάδα της Εδέσσης είναι η πιο αδύναμη ως τώρα στο πρωτάθλημα καθώς σε 8 αγώνες έχει μόλις μία νίκη. Η ομάδα μας η οποία ενισχύεται με την επιστροφή του Σιαμήτρου Ε. έχοντας ως τώρα 5 νίκες και 3 ήττες, με νίκη θα πλησιάσει ακόμα περισσότερο τη πρώτη τετράδα. Μοναδικός απών θα είναι ο Βάιγκαντ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Το εφηβικό όπως έχουμε αναφέρει ξανά δεν αγωνίζεται ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο αντίθεση με το παιδικό τμήμα το οποίο δίνει σούπερ ντέρμπυ εναντίον του Φιλίππου Βέροιας τη Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στις 10:00 στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας. Το παιδικό τμήμα το οποίο αν και νέα ομάδα (τα παιδιά προπονούνται μαζί μόλις μερικούς μήνες)διεξαγάγει  ως τώρα μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα χάρη φυσικά και στην άριστη δουλειά του προπονητικού team ( Σταύρος Ζιάννης-Ηρακλής Τούφας). Και θα τους βοηθούσε πολύ όλους ,η παρουσία μας τη Κυριακή το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο ώστε να τους δώσουμε ώθηση με το ζεστό μας χειροκρότημα.

Σχετικά Άρθρα