Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015 23:53

Ζαφειράκης Νάουσας Μπάσκετ: Νίκη γκραν γκινιόλ επί της Αλεξάνδρειας (video– δηλώσεις)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σ’ ένα ματς ακατάλληλο για καρδιακούς ο Ζαφειράκης Νάουσας ανεβάζοντας και πάλι την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο πήρε μια σπουδαία  νίκης επί της πολύ καλής Αλεξάνδρειας με 55-54 (ημιχρ. 28-29) στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νάουσας.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τη βράβευση στο ημίχρονο του Γιώργου Δεληχρήστου (θα υπάρξει ξεχωριστή ανάρτηση ) για τη προσφορά του στο μπάσκετ της Νάουσας καθώς αρκετοί παλιοί παίκτες και προπονητές του Ναουσαίικου μπάσκετ βρέθηκαν στο γήπεδο.

Στο ματς στο πρώτο ημίχρονο ο Ζαφειράκης όπως το συνηθίζει μπήκε νωθρά με αποτέλεσμα η Αλεξάνδρεια που είχε ως κορυφαίο τον Καρκάρα (τελείωσε το ματς με 21 πόντους, ενώ  πολύ καλός ήταν και ο Μπαλιάκας), να είναι μπροστά στο σκορ. Παρόλα αυτά η ομάδα της Νάουσας στο δεύτερο δεκάλεπτο βελτίωσε την άμυνα της και με κορυφαίους τους  Βάινγκαντ (MVP), Μουρατίδη και Σκουλαριώτη μείωσε στον πόντο στο τέλος του ημιχρόνου 28-29.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο. Ο Ζαφειράκης ήταν πιο ψύχραιμος στο τέλος και πήρε τη νίκη, την οποία παίκτες, προπονητές και παράγοντες αφιέρωσαν στο Γιώργο Δεληχρήστο.

Σύνθεση Ζαφειράκη Νάουσας: Σιδηρόπουλος 4, Βάινγκαντ 15 (2), Μουρατίδης 13 (2), Χειμαριός 2, Ζιάννης 2, Ζαχαριάδης 3,  Λιόλιος Αν. 1, Σκουλαριώτης 8, Σιαμήτρος 6

 

Φωτορεπορτάζ

 

 

 

 

 

 

Για μία ακόμη φορά ο ΑΟΚ Βέροιας έδωσε το παρών  στη Νάουσα, αξίζουν συγχαρητήρια πρωτίστως στο Βασίλη Γκανά και σε όλα τα παιδιά που τιμάνε πάντα τη Νάουσα, λόγω και της άριστης σχέσης που υπάρχει με το Ζαφειράκη και φυσικά με τον Έφορο Δημήτρη Τζέκο

 

Σχετικά Άρθρα