Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2015 10:05

Συμμετοχή Ναουσαίων Δρομέων στον 4ο Εορδαϊκό Ημιμαραθώνιο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Κυριακή 4 Οκτωβρίου η αθλητική διοργάνωση με την ονομασία «4ος Εορδαϊκός Ημιμαραθώνιος». Περιελάμβανε τον αγώνα τρεξίματος 21 χιλ (ημιμαραθώνιο) αλλά και τον λαϊκό δρόμο 8 χιλ. Συνολικά και στα δύο αγωνίσματα πήραν μέρος 450 δρομείς , αριθμός όχι ευκαταφρόνητος αν σκεφτεί κανείς ότι στην γύρω περιοχή την ίδια ημέρα υπήρχαν και άλλες διοργανώσεις.

 Ο αγώνας έγινε με σχετικά υψηλή για την εποχή θερμοκρασία κάτι που επηρέασε αρνητικά τους δρομείς όχι όμως και τους θεατές που χάρηκαν την ηλιόλουστη μέρα και απόλαυσαν τον αγώνα.

Από την πόλη μας πήραν μέρος δύο δρομείς , που έτρεξαν  και τερμάτισαν τον ημιμαραθώνιο   . Η διαδρομή είχε σαν αφετηρία την Φούφα και περνούσε από Μηλοχώρι , Εμπόριο , Αναρράχη και Κρυόβρυση . Αναλυτικά ο Στέλιος Πετρακίδης τερμάτισε τον αγώνα σε 1 ώρα 43 ‘ και 08 ΄΄ , 7ος στην ηλικιακή του κατηγορία και 39ος στην γενική κατάταξη , ενώ ο Κώστας Παρίζας τερμάτισε σε 1 ώρα 53΄και 51 ‘’ , 24ος στην κατηγορία του και 93ος στην γενική κατάταξη.

Σχετικά Άρθρα