Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 
 

 

 
Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2019 19:47

Το TAEKWON-DO της Νάουσας ενημερώθηκε πάνω στις Α’ βοήθειες

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με μια σημαντική επιμορφωτική δράση ξεκίνησε ο τελευταίος μήνας της χρονιάς για τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο TAEKWON-DO Νάουσας.

 Ο Σύλλογος σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό - Περιφερειακό Τμήμα Νάουσας διοργάνωσε την Κυριακή 1 Δεκεμβρίουενημέρωση πάνω σε θέματα Α’ Βοηθειών για τους αθλητές, τους γονείς και τα μέλη του. Κλιμάκιο του Περιφερειακού Τμήματος Νάουσας με επικεφαλής τον Πρόεδρο κο Ιωαννίδη Γεώργιο επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου και για πάνω από μία ώρα, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον κο Ζέκο Αθανάσιο σχετικά με την αντιμετώπιση περιστατικών εντός αθλητικού και οικογενειακού περιβάλλοντος όπως πνιγμός - ξένα σώματα, ΚΑΡΠΑ - θέση ανάνηψης, λιποθυμικά επεισόδια, τραυματισμοί στην προπόνηση, ρινοραγία και εξοπλισμός φαρμακείου Α’ Βοηθειών. Στο τέλος της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Ζούκης Δημήτριος ευχαρίστησε το κλιμάκιο του Περιφερειακού Τμήματος Νάουσας για την ιδιαίτερα χρήσιμη ενημέρωση και έδωσε το στίγμα για την διοργάνωση ανάλογων δράσεων και στο μέλλον.

 

Για το Γραφείο Τύπου

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"