Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019 17:52

Νέο «διπλό» για τον Ζαφειράκη στο μπάσκετ μέσα στον Πιερικό, το Σάββατο εντός με Αλεξάνδρεια

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΑΝΤΡΕΣ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ=59-67

Το σερί νικών συνεχίστηκε για την ομάδα του Ζαφειράκη, φτάνοντας τις τέσσερις συνεχόμενες επιτυχίες (οι τρεις από αυτές εκτός έδρας). ''Θύμα'' του αυτή τη φορά η νεανική ομάδα του Πιερικού με σκορ 59-67. Με την νίκη αυτή μπήκε στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα. Την '''κούρσα'' οδηγεί η ομάδα του ΑΟΚ Βέροιας που νίκησε μέσα στον Ίκαρο Γιαννιτσών με 71-78 και παραμένει αήττητη. Την δεύτερη θέση κατέχει η ομάδα της ΑΓΕΠ Κατερίνης που έκανε την πρώτη της ήττα, μέσα στην Αλεξάνδρεια με 66-61. Την τρίτη θέση κατέχει ο Ζαφειράκης και την  τέταρτη οι Ίκαροι.  Στα άλλα παιχνίδια ξεχώρισε η νίκη του Άθλου Αλεξάνδρειας μέσα στην έδρα του Βατανιακού με 78-80 και η νίκη της Κούπας Κιλκίς μέσα στο Αιγίνιο με 55-58. Τέλος στο ντέρμπυ ουραγών, οι Πάνθηρες κέρδισαν την Βαφύρα με 75-60.

Ο coach Τούφας παρατάχθηκε με 11 παίκτες στην αποστολή , καθώς οι Σαμαράς, Μίγγας και Μώκας είχαν υποχρεώσεις. Τον αγώνα ξεκίνησαν οι Ζιάνης, Τούφας, Πράπας, Δίντσης και Σκουλαριώτης. Από το πρώτο λεπτό η ομάδα του Ζαφειράκη, επέβαλλε τον ρυθμό της και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην γηπεδούχο ομάδα. ''Έτρεξε ένα γρήγορο σερί 5-17 αναγκάζοντας τον προπονητή του Πιερικού να καλέσει time-out.   (8-19 1η περίοδος). Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι κατάφεραν και μείωσαν στου 8π αλλά ένα σερί 0-9, με μπροστάρηδες τους Σιδηρόπουλο, Βάιγκαντ και Πράπα τα πράματα ηρέμησαν . Το ημίχρονο έκλεισε με 25-42.Στο δεύτερο ημίχρονο η συμπαγής άμυνα του Ζαφειράκη δεν άφησε περιθώρια ελπίδας στον Πιερικό. Οι Δίντσης, Μουρατίδης και Τούφας έβαζαν καλάθια από ωραίους  συνδυασμούς, εκτοξεύοντας την διαφορά και στο +22.   Ο Coach  Τούφας χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες της αποστολής. Μια τρίλεπτη χαλαρότητα είχε ως αποτέλεσμα την μείωση του σκορ. Πλέον  το μυαλό της ομάδα είναι στο δύσκολο πρόγραμμα που χει η συνέχεια του πρωταθλήματος, αρχή γενομένης με το παιχνίδι του Σαββάτου με την Αλεξάνδρεια στις 20.00 στο ΔΑΚ Νάουσας. 

ΣΥΝΘΕΣΗ-(Τούφας-Πουρλιδας)-Τούφας--Βάϊγκαντ-Ζιάνης-Δίντσης-Πράπας-Βαδόλας-Σιδηρόπουλος-Νικολαίδης-Σκουλαριώτης-Μουρατίδης-Ζέφυρος

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΝΙ

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ-ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ =84-33

Σε παράσταση για ένα ρόλο αποδείχτηκε η Σαββατιάτικη αναμέτρηση μεταξύ του Ζαφειράκη και Πολυκάστρου. Η ομάδα του Θ. Πουρλίδα δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο και τον ''κατατρόπωσε''. Η διαφορά δυναμικότητα ήταν εμφανής και έτσι ήρθε φυσιολογικά αυτή η νίκη. Επόμενος αντίπαλος η ομάδα του Αετού Κιλκίς, το Σάββατο στις 12.00 στο Κιλκίς.

 

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ-ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ=48-30

Η ομάδα του Ηρακλή Τούφα επικράτησε εύκολα του ΑΟΚ Βέροιας για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο coach έδωσε χρόνο συμμετοχής σ όλα τα παιδιά και αυτά ανταποκρίθηκαν άριστα. Επόμενο παιχνίδι της ομάδας , το Σάββατο στην Βέροια με τον Φίλιππο στις 12.00π.μ