Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 
 
 

 

 
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 11:48

Συμμετοχή των αθλητών του ΣΕΒΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ στον «3ο Αριστοτέλειο Δρόμο Αντοχής»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με επιτυχία διεξήχθη ο «3ος Αριστοτέλειος Δρόμος Αντοχής»  στις 13/10/2019 ο οποίος διοργανώθηκε από το Δήμο Νάουσας και την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας με συνδιοργανωτές το Σύνδεσμο Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών–ΣΕΒΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ και τη ΓΕ ΝΑΟΥΣΑΣ

Από την πλευρά του ΣΕΒΑΣ Νάουσας συμμετείχαν πλήθος αθλητών σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών, αλλά και πλήθος εθελοντών οι οποίοι συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή  του αγώνα των 26 χλμ αλλά και της πιο μικρής απόστασης των 5 χλμ με επικεφαλής τον κ. Σακελάρη Κώστα ο οποίος διετέλεσε και Υπεύθυνος Διαδρομής του Αγώνα.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι για το ΣΕΒΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ στα 5χλμ η Παπατάρκα Έφη κατέλαβε τη 1η θέση στην κατηγορία  18-40 ενώ ο Γκαντός Θωμάς κατέλαβε  κι αυτός την 1η θέση στην κατηγορία 60+.

 Στα 26 χλμ  ο Χάρης Παπουτσής κατέλαβε  την 3η θέση στην κατηγορία 55-64 ενώ  ο  Μητσκόπουλος Θωμάς κατέλαβε την 8η θέση στην ίδια κατηγορία.Στην κατηγορία 18-34  οι Μακαρατζής Ζαφείρης και Μπατσής Δημήτριος κατέλαβαν την 5η και 7η θέση αντίστοιχα.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"