Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 11:36

Πετυχημένος ο 2ος αγώνας ορεινού τρεξίματος Νάουσα Βέρμιο trail

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου ο 2ος αγώνας ορεινού τρεξίματος Νάουσα Βέρμιο trail που συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Ηρωικής πόλης Νάουσας και τους δρομείς ορεινού τρεξίματος.

Το πρόγραμμα των διοργανωτών τηρήθηκε στο ακέραιο, κάτι που ικανοποίησε τους συμμετέχοντες, που έδωσαν το παρόν από όλη την Ελλάδα.

Οι διοργανωτές άκουσαν με προσοχή τα σχόλια των αθλητών που αρκετοί τόνιζαν ότι είναι  η καλύτερη διαδρομή της Ελλάδος γιατί αντίκρισαν πολύ πράσινο, καταπληκτικά μονοπάτια πολύ φροντισμένα, όπως επίσης και πολλούς εθελοντές. Επίσης εντύπωση τους έκανε ο πλούσιος μπουφές εδεσμάτων (έως και ζεστή σούπα) προσφορά των χορηγών της πόλης μας.Την βράβευση των νικητών έκαναν ο βουλευτής Ημαθίας Λάζαρος Τσαβδαρίδης ο Δήμαρχος Νικόλαος Καρανικόλας,ο Αντιδήμαρχος παιδείας και αθλητισμού Γεώργιος Τριανταφύλλου ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και καθαριότητας Τζουβάρας Βασίλης Κωνσταντίνος Χατζηστυλλής, Εύη Δημητρίου όπως και πλήθος συνοδών των αθλητών και πολιτών του Δήμου μας.Από την πόλη μας συμμετείχαν στον αγώνα.

Κουμπολής Νίκος,Νημπίτης Ιωάννης,Φραγγόπουλος Γαβριήλ,Γκαντός Δρόσος,Νημπίτη Γωγώ,Γρούμπας Ευάγγελος,Παρίζας Ευάγγελος,Αθανασιάδης Χρήστος,Κοσμάτος Νίκος,Παρχαρίδου Βάσια,Γρηγορόπουλος,Αντώνης,Σαμαράς Αργύρης,Οσλανίτου Μαρία,Καφαράκη Ειρήνη,Ράτζος Μιχαήλ,Βαλάσας Λεωνιδας,Στεφανής Κώστας,Κουζλακίδης Μανώλης,Δάμτζου Γιώτα και Γιάντζης Χρήστος.

 

Κωνσταντίνος Παρίζας