Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019 21:42

Καλοκαιρινή γιορτή από τον Α.Σ.Π.Τ. ΚΕΝΤΑΥΡΟ Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Με μεγάλη επιτυχία έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 26 Ιουνίου  , στο Robin Hood , στον Άγιο Νικόλαο ,η "Καλοκαιρινή γιορτή" από τον αθλητικό σύλλογο πολεμικών τεχνών «ΚΕΝΤΑΥΡΟ» Νάουσας.

  Πλήθος κόσμου , γονείς , αθλητές και φίλοι του συλλόγου διασκέδασαν και χαλάρωσαν δημιουργώντας  μια πολύ ευχάριστη  και ζεστή ατμόσφαιρα . Κατά την διάρκεια της γιορτής , μοιράστηκαν δωρεά από τον σύλλογο στους αθλητές τοστ και χυμοί , έγινε κλήρωση 25  δώρων για γονείς και αθλητές (δωρεάν) , ακολούθησε παράσταση Καραγκιόζη από τον αθλητή του συλλόγου Θεοχάρη Χατζηιωαννίδη, ειδικά γραμμένη για την γιορτή, με τίτλο : “ O Καραγκιόζης  δάσκαλος ΚΑΡΑΤΕ”  και τέλος έγινε διαγωνισμός Καραόκε με δώρα για το καλύτερο αντρικό και το καλύτερο γυναικείο τραγούδι, με τους : Μανώλη Ζυγώνη και   Μαριέτα Μπεντζάκη να διακρίνονται .  

 Το Δ.Σ. του συλλόγου και ο προπονητής του κ. Γεώργιος Καισαρίδης , ευχαριστούν όλους όσους παραβρέθηκαν στην γιορτή , ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Θεοχάρη Χατζηιωαννίδη για την υπέροχη παράσταση Καραγκιόζη και τον D.J. Στέφανο Μελιδάκο για την άψογη οργάνωση του Κaraoke , και εύχεται καλό καλοκαίρι σε όλους .