Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 

 
 

 
Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 13:14

Στο 2ο Olympic Day Run o«ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στα πλαίσια του εορτασμού της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας, διοργανώθηκαν την Κυριακή 9 Ιουνίου από το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης εκδηλώσεις σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Κεντρική εκδήλωση της ημέρας ήταν το 2ο Olympic Day Run το οποίο αποτελεί το μοναδικό «Ολυμπιακό» δρομικό γεγονός της χώρας που συμμετέχει στον παγκόσμιο εορτασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας.

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, χιλιάδες κόσμου και εκατοντάδες οικογένειες συμμετείχαν στους δύο αγώνες απόστασης 5.000 και 1.500 μέτρων, με αφετηρίες το Ολυμπιακό Μουσείο και τον Λευκό Πύργο αντίστοιχα.

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Τέτραθλον» Νάουσας, ο οποίος αποτελεί επίσημα από πέρσι ενεργό μέλος της μεγάλης Ολυμπιακής οικογένειας, συμμετείχε στον εορτασμό με την οικογένεια του Εκπαιδευτή Παναγιώτη Δημητριάδη να τρέχει συμβολικά στο 2ο OlympicDayRunκαι στηναπόσταση των 1.500 μέτρων.

 

 

Για το Γραφείο Τύπου

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"