Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 

 
 

 
Κυριακή, 09 Ιουνίου 2019 20:23

Στην Πόλη των Νερών βρέθηκαν τα δελφινάκια της «Κ.Α.Νάουσα»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τις κολυμβητικές τους ικανότητες είχαν την ευκαιρία να δείξουν 36 μικρά δελφινάκια της «Κ.Α.Νάουσα» που αγωνίστηκαν ανάμεσα σε 110 συμμετέχοντες, στην «Γιορτή των Δελφινιών» στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Έδεσσας.

Οι μικροί κολυμβητές ξεχώρισαν τόσο με την ενέργεια τους, όσο και με την κολυμβητική τους απόδοση. Αξίζει να σημειωθεί πως τα μικρά δελφινάκια της «Κ.Α.Ναουσα» αγωνίστηκαν και στα τέσσερα στυλ με μεγάλη επιτυχία.

Η διασκέδαση όμως δεν τελείωσε εκεί.

Τα παιδιά μαζί με τους προπονητές τους Τριανταφυλλίδου Ελευθερία, Μπίτζιου Λητώ και Αλεξόπουλο Γεώργιο επισκέφτηκαν τους Καταρράκτες και το Μουσείο Νερού της πόλης όπου λειτουργεί το Ενυδρείο/Ερπετάριο με ενδημικά ψάρια, αμφίβια, ερπετά και αμφίβια ερπετά  και ήρθαν σε άμεση επαφή με το νερό, την φύση και το περιβάλλον, στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ευρύτερη περιοχή μας.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"