Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2019 15:48

Κοπή βασιλόπιτας της Ακαδημίας Αντισφαίρισης Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Φαίνεται πώς οι ευχές του Δημάρχου μας κ. Νίκου Κουτσογιάννη για καλή αγωνιστική πρόοδο των παιδιών της Ακαδημίας άρχισαν να πραγματοποιούνται μιας και οι Σεραφείμ και Καρανάτσιος προκρίθηκαν στο κυρίως ταμπλό του πιό σημαντικού πρωταθλήματος τένις(μετά το Πανελλήνιο) Επίπεδο 1 για πρώτη φορά. Μάλιστα ο Ορέστης Καρανάτσιος προκρίθηκε στον γύρω των 16 ενώ συμμετοχή στα διπλά είχαν και οι δύο. 

   Στην εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας μεταξύ άλλων μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ. Κουτσογιάννης Νικόλαος ,ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού κ. Δάγγας Στέλιος καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι-φίλοι του συλλόγου όπως οι κ.κ. Λακηνάνος Λάκης, Βαλσαμίδης Σταύρος και Κουτσογιάννης Νικόλαος. Σημείο αναφοράς η μεγάλη προσέλευση των παιδιών αλλά και των γονιών τους η οποία όπως τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Σεραφείμ Δημήτρης δείχνει και τον ιδιαίτερο δεσμό μεταξύ αθλητών-γονιών και συλλόγου πράγμα   πολύ ευχάριστο και ενθαρρυντικό για την συνέχεια αυτής της κοινής προσπάθειας. Τυχεροί οι Σκοδρας Θάνος, Πέϊος Χρήστος και Πέϊος Γιώργος οι οποίοι κέρδισαν από μία δωροεπιταγή των 70€ από γνωστή αθλητική εταιρία ειδών τένις. 

Καλή συνέχεια για το 2019 στους αθλητές μας με επιτυχίες αλλά και καλή πρόοδο στα παιδιά που συμμετέχουν στα τμήματα εκμάθησης και fun-τένις καθώς και στον προπονητή μας κ. Γεωργάκη Κων/νο υπομονή και καλή δύναμη στο σημαντικό έργο του.

 

Από την Ακαδημία Αντισφαίρισης Νάουσας